Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto 92 niste uveli SANKCIJE Ukrajni i EU kao i tadašnjoj Jugoslaviji CG Srbiji koje su slale svoje vojnike i dobrovoljce da ubijaju narod Bosne i Hercegovine koji je branio svoju teritoriju...iPostovana pocine GEBOCID! EU i NATO zašto Izraelu ne uvedete SANKCIJE radi GENOCIDA nad Palestincima i uzimanja teritorije Palestine koja je suverena država? ZASTO VAM NISU JEDNAKI KRITERIJI?
Nemoj tako bolan pisat, sad navijamo za Ukrajinu, bore se protiv naših mrskih neprijatelja Rusa. Ovaj narod ima pamćenje kraće od zlatnih ribica. Ukrajinski dobrovoljci, zajedno s ruskim, ratovali po BiH u sastavu VRS-a, UN-ov ukrajinski bataljon uhapsio Avdu Palića i predo ga Mladiću u ruke, a sad nam kao Ukrajinci braća. Dvoličnost, kako našeg naroda, tako i EU, SAD-a i cijelog zapada.
Zato što Jugoslavija nije bila partner Zapadu i bolio ih je ćošak ko koga ovdje kolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bilo kako bilo, razdoblje hladnog rata je prošlo, slijedi strogo globalno raslojavanje na one koji su protiv ili za autokratske režime poput Putinove Rusije ili komunističke Kine. Sve i da se desi da Ukrajina ipak na kraju poslije drskog i prkosnog otpora poklekne pod naletom sve sile ruskog oružja, Rusija nikad više neće vratiti svoj prethodni svjetski ugled, globalni utjecaj i status velike vojne sile.
Nezna se ko je gori Erdoan ili Putin.
Tko jos ove Turke uzima za ozbiljno,vidi ga samo sto je sretan ,misli da nesto prestavlja!
Prekinite dosta je stvarno je blam ovakvo nesto raditi smijesno.
turci samo cute i mute... valjda strpljivo cekaju, nece oni ishitreno puci sakom od stol i reci dosta je... ali ako se gleda na vagi rusija ili ukraina, siguran sam da ce biti ukraina jer je ukraina jedina drzava koja ima fabriku tb2 pored maticne turske.
Svaka čast Turcima na miroljubivosti. Prvo su zatvorili ulaz u Crno more ratnim brodovima, a sad smiruju. Nadam se da je iskreno i da ne ciljaju na nešto.
Razočaran sam u tursku kurvanjsku politiku
Mijenjam kanale na TV, Patuljak ne silazi sa RTRS-a.
Misle li ovi impotentni lideri sjahati sa trona? Ne mogu da j.,pa se igraju rata. Svaka budala ima svoje veselje. Gasi muziku, motaj kablove, otišlo sve u p.m.
OVI BI SAD SAMO RAZGOVARALI! MA JOK! SAMO DROBI! GNJEČI DA VIŠE NE KMEČI!
Ja ne vjerujem da se ljudi igraju sa svijetom kao da smo klikeri...ok ratujte al sklonite to naoruzanje sto moze unistit covjecanstvo. Imate li porodicu imate li djecu unuke imateli empatije imalo jel treba unistit svijet zbog zatrovanih umova ??! Ovo mi nikad nece bit jasno kakve su ovo psihopate na svijetu.
Business as usual, a ti se Ukrajino y...
Turska jedina svoju pricu gura, sve su ostalo kurvaluci
Slika iz 2018.
nije tursko maslo za ramazana u srbiji prave pametne projekte u Bosni renoviraju javna kupatila iz osmanske drzave