Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zadnjih nekoliko danas ubiste nas sa reklamama. Koji god članak otvorim iskoči nešto. Još malo će pisati “želite sex? 7 kilometara od vas se nalazi mlada mama željna upoznavanja”
Kanom zive od reklama a imaju najveci reach u Bih, samo po broju obrisanih komentara se vidi kolike prihode imaju samo na klikove... sa reklamama extra bonus, imaju sad temu po kojoj ubiru mlad kajmak.
sve dok saku živinu po vjeri budemo zvali braćom bićemo repa bez korjena i svak će nas imati pavo prozivati za sve i svašta, moramo biti principjelni po ljudskosti
Veliki vodja dolazi samo gdje je sigurno područje ..Naivni ljudi
Fuj, pogle mu brade pune buha.
Kada vidiš bahatost njegovu u Čečeniji dok u skupim kolima prolazi ulicama i gleda gladni narod kako se pati, sve ti bude odmah jasno daleko je on od vjere, on vjeruje jedino u Putina i Rublju...
Došao da pomogne...donio sepet rublji, a ljudi ga ismijali.
Nadam se da će ovo prodano mhuslimansko ghovno poghinuti u Ukrajini. Slava Ukraini✊🏻
Ovo govno treba odstrijeliti
Hahahaha, gledaj ti slike u pozadini, Ma ratnik ravan Makedonskom. Doći ćeš i ti na red, polako.
Koji gmaz! Eh, eto braćo Srbi, ovo su vam ti koji su prodali vjeru za večeru, kako to vi volite reći!
А јесу ли продали вјеру за вечеру Казахстанци, Таџици, Иранци, Кригизи... или нпр. Палестинци (нпр. на Јутјубу Singers at a Palestinian wedding encourage Putin to increase attacks in Ukraine). Очигледно је да је исламски свјет подјељен по овом питању.
Kadirov uopće nije u Ukrajini, i ova slika to potvrđuje. https://twitter.com/maxfras/status/1508921243491348481
Ruski su agresori zajedno sa fashistom Putinom pobili preko 20.000 čečenske djece a ovo fashistichko ghovno došlo u ime Putina u Ukrajinu da ubija ukrajinsku djecu! NATO treba Rusiju poravnati sa zemljom!
nadamo se uskoro i rahmetlija pa pravac pakao.jjebo sve svoje.najgluplja njuška koji sam vidio.
ovaj je Ukrainu vidio samo na google maps i dok je bio babi u jajima. Otkako se puca nije on prismrdio ukraini. na slici debil pada klanja kraj pumpe koja nema podruznicu u ukrajini uopste. Obrij se, vidi te na sta licis.
Zasto da se brije?
Pokolenja djela sude sto je cije daju svijema. Ramzan je na pravoj strani.
čečenski abdićevac "babo" sa ruskim okupatorima,izdajica svoje vjere i naroda, u svakom narodu postoje izdajice,i čečeni imaju svoga "babu".
lijaBa