Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli smo imat Banoviće 350 MW i Tuzlu 7 sa 450 MW i uzimat pare. Ali kao uvjek, Evropa nas isfurala, mi popusili njihovu priču i sami sebi šamar opalili.
Sto bi nama poskupila struja kad je izvozimo
Sad moraju i nama povecati cijene. Smrc
hebittee nas kad ste navilki nevade ga
Sreca mi sebi proizvodimo. Nadam se da ovo nije uvod pred poskupljenja kod nas.
Komsica I njegove glasace ovo apsolutno ne zanima. Samo daj genocid, rat, NATO, Srebrenica...
Ko god ne vidi da je ovo agenda kojom se smisljeno upravlja onda taj i dalje treba nositi masku!
ne znam odakle svima ovakve statistike cista glupost, trenutna cijena ne prelazi 30% od one u 2019 godini da je x10 puta veca ne bi ukraina bila jedina u ratu.
Pa kako ofirno lažete? U naslovu cijena 10 puta veća a u tekstu samo duplo veća. Ko da vas Putin plaća da širite paniku. I vaše konstantne laži o cijenama u Njemačkoj mi idu na o u stvar. Do 1 novembra ni struja ni gas nisu poskupjeli ništa. Od 1 novembra će biti uduplana.
Vunene carape ce ici na pijaci ko lude...
Nečovještvo Rusije ogleda se u ucjenama čitavog čovječanstva: blokiraju izvoz žita, raspoređuju vojsku u nuklearne elektrane, prijete zavrtanjem plina... Prava teroristička država.
KOJI SI TI SAD IDIOT OGRANICENI???? EUROPA UVELA SANKCIJE I KUKA?? JESI TI DOBAR U GLAVI??? JBT ONAJ KO TE NAUCI PISATI I ČITATI!
Hahahaha... Upalili se "oni koji misle svojom glavom" i poštovaoci "alternativnih činjenica" ko šupalj zub... Nije kriva Rusija koja je izvršila invaziju na drugu državu, kriva je Evropa koja joj je uvela sankcije. Sto posto su tu negdje i Gejc i Soroš, satanisti i iluminati, duboke države i slične babaroge... Sumrak razuma.
porobi narod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to je agendu EU!!!
Jedino idiot moze mislis da mu drzava zeli dobro!! Porezi, nameti,sad ovo-sad ovo.. NE valaj europ 5,daj euro 6, plin,komunialije,te ovo.pa mjaku ti boziju covjek pola zivota radi za drzavu!! jesmo se mi rodili da rintamo za drzavu????? pola dana,pola plate,pola mjeseca,pola zivota radis za namete....jos se niko ne budi!!! E TO TI JE SISTEM EU U AMERIKE!! GLUPSON CE SHVAITTI KAD BUDE MORAO PLACATI POREZ ZA CO2!!!! ALI TAD CE BITI KASNO