Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda simpatizeri, botovi i Čanak primaju infuziju. Ode poganćer sa vlasti, čestitke CG😉
Ma recite vi nama jeli nam Bendzamina stogod rekla?
Kome oni čestitaju taj je najebo
Ne kontam zasto Mileta ushicuje ova pobjeda kada se istom stavlja tacka na aspiracije Srbije prema teritorijama drugih drzava. Na srecu Kosova i Bih, ali na nesrecu Crne Gore. Srbija je, na sramotu zapada dobila "nesto", tako da ce se sada na sve ostale veliko-srpske snove konacno staviti tacka. Pecat ili ad akta. Sto rece predjednik Vucic idioti su oni koji misle da je bilo kakvo otcjepljivanje vise realna opcija.
Gdje je arhitekta moderne velike srbije, gabriel escobar
Dodik i svoje vlasništvo.. ona plavka...
Çetnici cestitaju Çetniku
Ma nista se nece promijenit, zivi bili pa vidjeli. Svi su isti ko god dodje na tron bilo gdje.
Gledaj Mile Ronhill i transvestit Cvijanović,moji Crnogorci jeste glupi za koga ste glasali,mislim niste vi pravi Crnogorci glasali nego Crnogorci koji hoce da "budu" kao Srbi,a mogli ste da imate svoju drzavu na čelu sa Milom Đukanovićem,ali poslije njanjanja nema kajanja,ali žalićete sa Milom
Znaci govore da je Milo korumpiran sta je onda sa ovo dvoje koji su od pijace i svercara cigara postali multi milioneri. Pravda za Mila Dukanovica.
Duske slatke , sigurno im treba kredit pa da odma budu uz ovog malog.
Ovo isto kao '91.god kada su nas ubjedjivali kako je JNA sviju nas i kako zeli sve da zastiti a u stvari nas uljuljkivali dok nisu srbe naoruzali i predali im teritoriju. Ne vjerujte velikosrbima nego gledajte sta rade.
Putin i Zaharova 🤣
Za ubogu sirotinju
Samo da vidim jel mi diradara novi nick
Ist. Hercegovina se večeras pripaja Crnoj Gori. Od sutra crnogorski carinici u Trnovu,
Tako je. Cestitajte crnogorcu