Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma idite svu vise u 3Pi2
Hoce li se sada ambasade vratiti u glavni grad?
Prije će u BIH biti rata nego u Ukrajini.
Svi vi sto pricate o ljigavom zapadu i jadnoj Rusiji, zasto trazite vizu za Njemacku ako je tako los? Dijelite misljenje a nemate znanje.
Najave pa nista, najave pa ništa sve postalo holiwood borba za gledanost i lajkove hahaha
Ma dajte ba koga vi zaje..vate? Ja uzeo slobodan dan sutra da pratim rat uživo i vi mi sad najavljujete smanjivanje tenzija!Fakat ću prestat da vam vjerujem ako se povučete.
Neće više nikad biti kao prije. Zapadne zemlje se sad boje zavisnoti od Rusije i manje će sarađivati. Na štetu Rusije.
Probudio je Evropu, ko god je to uradio, zaje.o se, historijski gledano
klixovci na preparatima.
Za sutra bio najavljen rat , a danas Rusi povlače trupe, kakav maherski potez mora se priznati iz nametnute tenzije do totalnog smirivanja
Kao sto rekoh danas, koliko li ce sad biti razocaranih, jer uglavnom su ljudi zivotinje i to bi sve nesto ratovalo, unistavalo...a ovako maleni kao mi odmah se svrstavamo u topovska mesa velikih, i sto je najludje uzivamo u tome.
Stvarno ne znam zasto bi se ratovalo..ne postoji nikakav razlog za to niti je u necijem interesu..samo medijska propaganda slicna zbog Virusa Corone...
nezaposleni su taman kontali eto ga WW3 da ih izvadi iz blata i margine kad ono - prc, ništa samo medijska propaganda. Ponovo tužni na biro.
Ma sutra danas invazija. Kakva diplomatija. Jelden klixe.
Ja se ne ložim lako, meni je ovo ko reality puno bezveznih lica i izjava, neko zaradio,neko izgubio a mladi majmuni čekali WW3.
22.02.2022