Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u Rusiji. Osim st Petersburg i Moskve ljudi žive u velikoj bijedi. Većina mora raditi 2 posla da bi platili osnovne račune. Životni standard je šokantno nizak a u mnogim udaljenim mjestima za njih je BiH je švicarska. Ali tako je kada si bijeda, baviš se pitanjima kao kod nas svako sa primanjima ispod 500 EUR.
Lažeš.
Već zacementirano.
Putko će kao i Milo….. doživotno!
Smece diktatorsko, smrdljivo.
On namjesti izbore u SAD a da neće u Rusiji 😂😂😜😜
Rusija ko Srbija. Demokratija samo na papiru.
Putko je bas pravi autokrata, ne da ni kashkicu meda opoziciji.
Da vam je Putina koliko hoćete Bosne nećete Vjerujte ne damo je 😉👌
Vole pravoslavci kad ih jedan diktator guzhi po 50 godina...Neka im... Od srca ortodoksnim želim sretno karanje... Živio vam Kačavenda..
To može samo ruski narod spriječiti ako žele bolju budućnost
jadnicak hoce biti dozivotni predsjednik kao i erdogan..hajte mi recite vi koji podrzavate ovu dvojicu koliko imate familije u rusiji i turskoj..ali onako iskreno
Hoće, jer je pravoslavni lažov i lopov.
Kepec nece jos dugo, kiselog kupusa nece docekati
uvijek sam bio protiv autoritarnih režima, a onda sam upoznao fensi, šmensi, šik, woke labudane sa zapada, od tad su mi putin i ekipa ok.
Betonirat ce sam cekamo da se proglasi carem.😂