Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 gradova sa najvećim brojem milijardera ($). 🇺🇸 New York 119,🇬🇧 London 97, 🇮🇳 Mumbai 92, 🇨🇳 Beijing 91, 🇨🇳 Shanghai 87, 🇨🇳 Shenzhen 84, 🇨🇳 Hong Kong 65, 🇷🇺 Moscow 59, 🇮🇳 New Delhi 57, 🇺🇸 San Francisco 52, 🇹🇭 Bangkok 49, 🇹🇼 Taipei 45, 🇫🇷 Paris 44, 🇨🇳 Hangzhou 43, 🇸🇬 Singapore 42, 🇨🇳 Guangzhou 39, 🇮🇩 Jakarta 37, 🇧🇷 Sao Paulo 37, 🇺🇸 Los Angeles 31, 🇰🇷 Seoul 31
svi imaju placenike, al nije to neka plata
Ovo isto radi Amerika! Ovi nasi sto idu u rade po amwrickim vojnim bazama i sl. To je sve isto kao ISIL, jedino sto ovi primaju platu, a ISIL metak u celo.
Pa i nije neka plata.
dok im ne urade drzavni udar
To su neslužbeno već uradili kad su angažirali plaćenike iz Sudana, Afganistana, Maroka, itd. da za amerikance i cioniste ubijaju Jemenski narod od 2015. pa sve do danas.
Problem radikalnih kršćana i zločinačke sekularizacije u UAE je sve veći, Dubai, Katar, Emirati moraju naći način da se zaustavi priliv krsta na islamsko tlo. Šta bi vam rekli Poslanik, Omer r.a, hazreta Alija na to što dopuštate dole?
ako je to dole islamsko, sta je onda evropa?!? cuj islamsko tlo?!?..alaselamet
usput, Dubai je u Emiratima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moze link gdje se moze prijaviti? Ima li na Klix Posao? Plata dobra treba odmah