Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eutopsko drustvo je svakako u propadanju.drustvo koje zatvara vjerske centre.spaljuje vjerske knjige.organizuje parade ponosa istopolne brakove itd
Macron i Cvijanovicka?
Sta do bijelo kada ljevičar postane desnica a desnica se počne brinut o socijalnom aspektu :neonacizam! Praviti paralelu izmedju SNSD(ljevicarska stranka sa raznim šovinistički ispadima) i Naše Stranke(liberalno lijeva stranka sa nacionalistima u koaliciji) sa izborom partnera od strane Makrona.
Makro je kao kod nas Trojka , i sa crnim đavolom ,samo da su na vlasti . Nikšić i Dino su rekorderi usluga i izdaja za svoje fotelje
Gospodin Macron je bio u Srbiji pokupio neke fore od predsjednika Vučića.
WHO CARES ! PIHHH !
Vrijeme je za Armageddon.
Le Pen je najbolja za Francusku
Žena od makrona je promjenila spol
Spol se ne moze mijenjati, mozes se samo pretvarati
Muško je treba
Polako ali sigurno EUropa skreće u desno!
Ne kixe. On je djavo. Ne moze sam sa sobom potpisati ugovor. Dokle mislite da nam crno prikazujete kao belo?
Ima li netko mlađi u Francuskoj, a da može biti premijer?
Dakle ljevicari koji su podrzavali napad na Irak, Siriju, Libiju i koji naoruzavaju Ukrajinu i produbljuju rat Rusija - Ukrajina ali i Izrael u ratu protiv Palestine su andjeli a djavoli su desnicari koji su protiv toga ? Ista prica i u USA, demokrate koji su satrali pola Istoka.
Pakt sa đavlom koji su napravili umjereni konzervativci kad su doveli Hitlera
hahaha pa i sam je đavo.Pokazao je to milion puta.