Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa o ovome je Alija pisao 70tih godina, pa je dobio 12 godina zatvora. Pisao o panislamizmu u svijetu, a namontirali mu da je mislio na bivšu Jugu. Oni koji Islamsku deklaraciju koriste za plašenje naroda nisu je ni pročitali, kao ni oni koji će negativno ocijeniti ovaj komentar.
Islamski savez jes moguc, al za jedno 2000 godina
Od Omera r.a. muslimani su razjedinjeni a i Izrael nije problem koliko god se oni busali. Amerika je problem.
Samo ujedinjene islamskog svijeta( 1,6 milijardi) znaci gašenje terorističke države
U jednom danu i Iran i Turska sa istim prijedlogom jer znaju da nicionisti neće stati samo na Palestini. Svaki njihov vojnik nosi na rukavu kartu na kojoj je prostor, "od egipatskog potoka do Eufrata", obuhvaćajući tako cijelu Palestinu, i Libanon, te veće dijelove Sirije, Jordana i Egipta i dijelove Iraka, Saudijske Arabije i Turske. Iran jedini konkretno tu nešto radi i ima već 7 militantnih skupina na BI rasutih u više okolnih država.
Ne može se dati komentar a da nije govor mržnje niti dati odgovor na komentar koji je očit primjer mržnje. Pitam se onda, da li je onda i ovaj portal vinklovan?
Mislim da nije moguć, zbog SA i UAE.
Imaju sanse samo ako bosna bude uz njih
ujedinimo se svi u alahanju, nema bolje pomoci.
zove te kacevanda
zaalahacu mu na uvce.
PoLt roNs ki miš vam treba
To je ko da hoces da ujedinis pet copora vukova neide to jbg.
da se ujedine pokorili bi svijet za misec dana
Islamski svijet nije kadar da izabere sebi HALIFU , a oni bi kao da se ujedine... bježi.ba
kazu da ce birat u gornjoj maoci.
bosforski krank nema veze s islamom
Izrael nije sam, zapad je s njim.
Nismo sada stigli poslati svoju ekipu vezano za turski svemirski program, predsjednik Erdoan moze racunati na nasu podrsku. Dvije nacije, jedan narod, nece biti neuspjesnih lansiranja raketa, imate nasu rec
Realno, šuplja. Samo keš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poslanik Muhammed je dovio mnogo dova a Bog mu nije prihvatio jednu: da se čitav muslimanski svijet ujesini u jednu državu. Znači nemoguće
A i sto ce nam to? Nismo svi isti
Slažem se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)