Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha,poznati pritisak koji ubija ....sve ribice eksplodiraju inače....ne budalite
Sefe riba je gradjena da moze podnijet odredjeni pritisak, do neke dubine. I mi smo do nekle. Ali od nekle implodiramo. Na tim dubinama i nema bas nesto puno zivota.
cuj bosanskog naucnika hahahahahah kad vidim ovakav komentar odmah bi bacio telefon druže de malo edukuj se nemoj se provaljivat pogledaj na kojoj dubini su poginuli i da li ima riba tu za tebe je vrh vrhova kako radit na mješalici
Ali zato je hodanje po mjesecu bilo moguce prije 50god.
hamo jes to ti, kad je covjek slijep kod ociju, neka te nasmija me do suza sa komentarom😂...
Boli me q upravo negdje gine normalni narod i djeca
Da nema ovakvih ljudi koji pomijeraju granice, razvoj drustva, tehnike i tehnologije bi bio puno manji nego sada...pocivajte u miriu u morskim dubinama.
Bog im zemlju stvorio da kroce njome, a oni se prave pametni pa rone dole kilometrima ko kakvi mamlazi i za njima se traga dok tijela migranata plutaju morem dok ih copaju ribe i galebovi.. pa mi bijelci bacaju pricu o demokratiji i ravnopravnosti
Nije moguc... pritisak od 30 bara ij je totalno pretvorio u komadice
Kakva tijela?