Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okliznuce se na koru od banane, tako to ide.
Hoće đavola, ako sad Putin pregazi sporazum koji je zaključio sa Wagnerom tako što ubije Prigožina, imat će doslovno svakog oficira u vojsci protiv sebe jer će se svi bojati vlastitog života, a samim time imao bi cijelu vojsku protiv sebe.
Samoubistvo pucanjem sebi u potiljak
Niko od nas ne zna sta se ovde tacno desilo, koje su to price, dogovori, kako to da Prigozin promeni naprasno misljenje, zasto ide u Belorusiju itd itd. Znaci obicno laprdanje jezikom.
A jest Prigozin daleko pobjegao u Putinu bratsku drzavu.Da je pobjegao za Ameriku vjerovao bi im sve a ovako samo isciniranje iubleha . Mogu vjerovati da će stvarati kampove za obuku bjelorusa da pomognu putinu .
Samo podalje od balkona 🇧🇦..to je lijek
Putin nije vise toliko jak da ubije Prigozina jer Prigozin iza ledja ima 50000 ubica koji su spremniji od Ruske vojske.Cak ako Putin bude cackao mecku mozda popije i on metak.50000 ubica kada imas spremnih kao sto ima Prigozin nikome nije svejedno
Spinuju ljudi,a vinse fatate ko mala djeca
Samo budala ne vidi igru.Wagner se na ovaj način ispod žita prebacio na granucu sa Poljskom
Umrijet ce na neutvrđen način :D
Do sada se Putinu niko nije suprotstavio nekažnjeno onako po ruskoj demokratiji(polonijum, metak, prdekana itd)
Prigožinove zadnje riječi: ovaj kavijar mi ima čudan okus.
Vec je samovoljno pristao da popije misiji otrov.
Ako nije riječ o namještaljki čiji ishod treba tek da slijedi onda je Prgožin već postao lovina.
Ako ga mogne kako otrovati,.. mišomor mu ne gine.
Prigozin ce, vjerovatno, glavom platiti ovo, ali Putuljak je sav pogubljen. Jos malo, pa ce mu poceti cuske opaljivati. Niko ga vise ne zarezuje ni 5%. Sta covjek uradi od Rusije i od sebe, za samo 16 mjeseci, komedija...
Ev kako ja to vidim. Znači u narednih par mjeseci ili godina slučajno, ali naglašavam sasvim slučajno sad već bivši šef Wagnera će slučajno pasti na pištolj i pištolj će ga upucati jedno 5x, ili će pasti sa zgrade ili će izvršiti samoubistvo itd i sl.
Putko ne bih oprostio mami svojoj a ne Prigožinu koji se okrenuo protiv njega i jos oborio Helikopter.