Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha srbi o šumama i dacic o terorizmu a preuzeo stranku od istog sto je bježao po šumama i terorisao civile
Interpol-ovu poternicu je raspisao UNMIK, a ne OVK. I Milan Radoičić nije srpski narod. Ovo je Bakirov spin - napad na bošnjački narod i udaranje kamere, a ne kamermana. Providno, ali zato bedno i jeftino.
Napadate susjednu zemlja koja je nezavisna... dokazujete svaki dan da ste genocidna nacija...
Nisam siguran ko je očigledno iz šume. Autohtoni Arbani, odnosno Srbi sa Karpatskih planina, napali su ove krajeve. U Banjskoj je prvi put bilo 18 tijela u crnim vrećama. Želim da pređeš tu našu granicu. Kladite se da ćete platiti najvišu cijenu koju su ljudska bića ikada vidjela.
Današnji Srbin = dijagnoza
Covjek koji je bio u vlasti Srbije kada je ta zemlja organizovala i potpomogla u izvrsavanju Genocida u Srebrenici se pita kako neko moze nazivati Srbe teroristima? Ministar vanjskih poslova ovakve Srbije u kojoj policija cuva murale ratnih zlocinaca... I ti si terorista, citav vrh Srbije koji je organizovao teroristicki napad na Kosovu- svi ste vi teroristi, a drzava Srbija je teroristiko- genocidna spodoba...
Patak DAČO PA ZNA SE KO SU VJEČITI ŠUMNJACI!
Mali Slobo breee , ; ..okani se više naroDaaa , i govori konkretno., a ne , uvjek zaklanjanje iza naroDaaA.! PS; ,..odakle je došao svinjogojac Kara-dzorđe , kad se svojevremeno drznuo i krenuo protiv vlasti..? Možda sa Dedinja , ili bg-na vodiii..?
Niste vi teroristi, vi ste genocidaši, baš kao i cionisti... ghovno jedno ghovno drugo...
likovi frustrirani koji su izgubili Kosovo jednom za uvek sa frustraciom i govore jer se plase da ce izgubiti i vlast
ha ha koliko znam i ti si porijeklom iz te iste šume.
Teror se vrsi nad Srbima na Kosovu. Sjetimo se da policajac koji je pucao one klince i jednog ranio nije odgovarao a slicnih slucajeva bilo mnogo. Mislim yebe mi se za Kosovo ali Srbi su danas tamo u poziciji Palestinaca a MZ ignorise i jedne i druge.
Mislis reci: Srbi su istom u polozaju na Kosovu, kao sto su Kosovari bili na Kosovu sve do samostalnosti? Taj dio si zaboravio izgleda
Ma neka mu sude u šumskoj.
istina..ko ce pečinarima suditi..samo malj u glavu.
može, može, teroristi i genocidashi. hapsiti i saradnike iz vlasti ili vratiti im istom mjerom. terorizam povezan s agresorskom vlasti.
ribnikar, helikopter,tetka iz kanade,jovanjica,savamala,namjenska,tenderi,spomenik onom kretenu,genocid i genocidna tvorevina autokratija i demokratija...... kakav ste vi glup narod
Obrnuto, vi ste došli iz šume, al šuma nije nikad otišla iz vas.
leglo fašista je Srbija