Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Vucic bi pozavidio
car hahahaha
Vucic bi trazio opanke.
Ovo je ofirnije nego rušenje tornjeva u New Yorku 2001
Zivim ovdje gledao mnogi Ameri se ovome smiju... TT ismijava da je lose uradjeno... treba pokusati ponovo... da odglume
Trump je blizanac i ima majicu 45/47 sto je 9/11. Sve stela odavno.
Sumnjivo to nesto sa uhom. Bar u rame da je dobio ili u prsa hajd nekako pa se borio za zivot a ovako nekako mu slabi aduti zrtve. Bljedunjava scenografija, neuvjerljiva ko i frizura mu. Sve je namjesteno i snajperista i krvarenje i fotograf 1/8000 brzina okidanja. Žalosno tolike ljude zrtvovati zbog pozicije. Pouka nikad ne sjediti iza njega i slicnih.
Kako su mu cipele naumpale, a glava u pitanju.
Da vas nema trebalo bi vas izmislit za sprdnju.
"Uhvatio se za uho i sageo dok su ga agenti Tajne službe okruživali." Sageo?
Bio ovakav ili onakav, za njegovo vrijeme najmanje sukoba je bilo
Halo , tip bio 200 metara od njega .... ispaljeno 7-8 metaka ... jedan pogadja Trumpa u uho i niko vise nije pogodje u onolikoj masi .
greškom ranjen tramp..ipak je metak bio za kišobranđiju,al zalutalo zrno.
Stari americki trik. Kada te upucaju maznu ti cipele. Ako pružiš otpor rana nije opasna.
šok! tramp je sve vrijeme ponavljao: šta je sa ace,šta je sa ace!ovo je bilo za njega,hvala bogu da sam ja,samo da nije on.
Cipele su garant paciotti cim je on toliko zapeo.
Sve bi bilo smijesno da nije zalosno.
Milijožder McDonald Trump
Kakav filma hahahahahahahqjqjq .Za Oskara ste majkemi hahahahaha.I Ameri takvi kakvi jesu nasjest će na ovu predstavu hahahahahahahqh
Proklestina od čovjeka samo mu daj zamalo ubijen a on o materijalnim stvarima.Garant neke skupe cipele a kada ih je kupovao drhtala mu ruka.
Bajden izrazio žaljene što je Regan pogođen..