Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar onaj novi Tuareg sto jest jest
slava ukrajini!
Koga god upitaš protiv koga se bori kaže protiv terorista! Ima li i jedan da nije terorista!?
Kako god okrenemo Europljani u Africi zahebaniji nego kod kuce.
SLAVA UKRAINIIII
Placenici i jedni i drugi. Francuzi se pokusavaju izvuci i vratiti, ali Afriku su vec preuzele Kina i Rusija, nema vise jeftinog uranija za Francusku i zlata za Svicaraku. Pola Evrope izgradili pljackom Afrike.
Sad se Kina i Rusija grade pljackom Afrike. Rusija uz pomoc Wagnera izvukla milijarde vrijednosti zlata iz drzava poput Malija, Centralne Africke Republike gdje su milioni ljudi lokalno africko stanovnistvo forsirani da rade u rudnicima zlata u nehumanim uslovima.
Ono iole realno, te bi Ukrainske snage od Europe do Afrike kuci na prvu liniju trebalo poslati a ne hvaliti se bedarijama. Ocito da ce Ukraina ostati bez 20%
Ono iole realno, te bi Ukrainske snage od Europe do Afrike kuci na prvu liniju trebalo poslati a ne hvaliti se bedarijama. Ocito da ce Ukraina ostati bez 20%
Mala je to cijena za milijarde izvučene iz Afrike, i ovi Tuarezi su, nekada ponosno pleme, postali isto oruđe kao Academy alias Blackwater, Wagner, vojnici sreće za gospodara koji plaća..
Kme.........
Opušteno, neće liko..
Toooo
Putin mentalno živi u 19. vijelu: opsesija mu je širenje teritorija Carstva i obnova kolonijalizma po Africi. Ubrizgao je Wagner i slične paravojske od Malija preko Konga do Sudana, pa tamo skupa sa korumpiranim vladama pljačka zlato, dijamante i druge resurse.
Uf, pardon, pogriješio sam: Putin se bori za multipolarni Ruski svet. Ono su u globalisti što pljačkaju po Africi i napadaju druge države. Wagner u stvari drži humanitarni centar i učestvuje u radu lokalnih kulturno-umjetničkih društava. Isto kao Ruski kulturni centar u Nišu.
@identolog , a ukrajinske su tamo da brane svjetsku demokratiju i usput razbijaju ruske snage gdje god stignu , jedino kod kuce im to nesto ne ide od ruke , haj.ba
Touareg 3.0 TDI V6