Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se desi kad se desnicari "sloze" i sruse demokrate, vidjeli smo na nasem primjeru 1990.
Ko su demokrati?
SAMO DESNO dosta vise jos sad kad Trump pobjedi pa neka onda dolaze ilegalno
jaki politicari u pm
Mnogo srece vam zelimo iz BiH. Pakleni savez je vec godinama na snazi. Nadamo se da ce sastanak u Becu iznjedriti novo vodstvo EU. Eurpa se uz Bozju pomoc budi.
Desničari pokušavaju spasiti Europu od najezde sa istoka i juga. Zamisao nije loša i logična je, međutim ovi desničari su preanemični za tako nešto.
Orbanovi prijatelji desničari su mraka !!!
E moji novinari, vama je u glavi pakleno, pa sve preuvelicavate...
Sa srecom
Polubauk polukruži poluevropom.
Klix HDZ politika daje prevelik znacaj ekstremima u EU. Jos uvijek su manjina!
Trebate zapamtiti da Orban pruzi ruku da mu se udijeli svako put kad ode u Brisel i da je Madjarska nevazna clanoca koja prima milostinju od Njelacke, Francuske, Holandije, Danske itd.
Desničari se ujedinjuju, šta tu može poći po zlu?
Ironija. Desnice patrioti dogovaraju savez, a svi bi pola teritorije susjednih država uzele sebi
a do para dodju, sutra bi se za vratove pohvatali, a na racun svojih plemena.
Samo neka jača zapadno krst desnica...Time ce biti kraj EU i oslovodjenje Istoka, Aftike od njihove stege
Osnova desničarske ideologije jeste da svaka nacija slijedi samo vlastite interese. To spriječava stvaranje bilo kakve stabilne internacionalne suradnje.
Ja sam za.... Neka ide sve do vraga. Uskoro kreće apokalipsa i kraj svijeta. Ukoliko je većina za uništenje i ja sam spreman za Mad Max dane ali nemoj poslije da cmizdrite domoljubi i patrioti...