Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect za Japan, imaju demografske probleme ali ih ne rješavaju tako što drugima uzimaju stanovništvo. Ovi iz zapadne Europe su namamili stanovništvo iz čitavog svijeta, svi sad hoće u Austriju, Njemačku,Švedsku, Holandiju itd i misle da tamo mogu ostati, hoće socijale, hoće plate od 2000+ €. Zato svaki dan imamo ovakve vijesti sa mora,redove pred ambasadama...
Nek je manja šteta njih 300 nego 5 debelih milijardera
Da im dragi Bog dusu oprosti ali nazalost mediski prostor dobiju manje 300 migranata nego 5 bogati sa podmornice Titanik.