Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena za prolazak kroz tunel? Sitnica...
Ušao sam samo da vidim komentare poređenja tipa "Vidi kako oni a koliko nama treba". Jbg druže, i Džambiću i Ahmetliću treba dan da kupe automobil od 250 000 KM a tebi 2 života trebaju da kupiš automobill od 100 000 KM.
Prije ce zavrsiti nego SDAEuroasfalt par kilometara neke cesturine
Pa je li ovo moguce. 18 km pod moremo do 2029g. Pa sta onda nasi grade ovoliko, do zla boga da jedan čovjek gradi.
Impresivno!
Da amgažujemo ovu firmu sad i da dovedu radnike i mašine iz Danske da probiju Ivan, bi prošli jeftinije sigurno od ovih naših tender ahbaba. I brže bi završili.
I onda nasi strucnjaci kazu da je probijanje tunela Hranjen komplikovan poduhvat zbog podzemnih voda.
mozda bi bilo korektnije napisati da se spajaju njemacki i danski otoci.. jer ja sam se malo zacudio zasto se njemacka i danska spajaju podvodnim tunelom kad su vec spojene kopnom :D
A sta ako tunel poplavi..
:))