Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se vidi novo na ovom snivki sto se bec nije vidilo u predhodnim.
gluplja clanka
Selektivna pravda, doduse ovo nema veze sa mpzgom svakako. Neustavno je sve ovo sta se radi i nece peoc jer 17 rep. treba glasat za "opoziv". A kako opozvat nekoga ko vise nije na duznosti? Hmmm ovim demosima logika nije jaca strana.
" Ona je iznosila i dokaze za sve što je govorila prilikom čega je tvrdila da je Trump "namjerno poricao" na nasilje "-------poricao na nasilje ali lik nije poticao na nasilje 😂😂😂
"Stacey Plaskett, jedna od menadžerki za opoziv, naglasila je tokom sušenja Trumpu da učesnici skupa "Spasimo Ameriku"' to menadzerka Trumpu susila sljive za kompot
Trumpa treba suditi za pet izgubljenih zivota, koji su zbog ispranih mozgova njegovim teorijama zavjera,jurisali na Bijelu kucu i postali kolateralna steta njegovog ludila.
Ja, ako me oci ne varaju, nisam nigdje vidio Trumpa na ovim demonstracijama. Samo podvaljujte covjeku, nicija nije do zore trajala. Pitam se, kako moze jedan predsjednik drzave biti kriv za nesto sto rade manijaci, uostalom, ako je kriv, sto ga ne krivite za nerede koje su napravili crnci i meksikanci narkomani paleci trgovine, automobile, pljackajuci i ubijajuci ljude. To je onaj famozni mirni protest BLM. Demokrati, kopate rupu sebi bez dna, ali samo nastavite.
Deep fake
Vjerovali ili ne, KKK je bio stvoren od strane Demokratske Partije, kako bi strasili crnacke politicare, jer su Republikance stvorili bijelci i crnci zajedno, a Demokratama se to nije svidalo.
@CikCikCikPogodii , Majmudin ti želi reći da je demokratska partija poput Vučića: prvo Šešeljev ćosavi radikal, a onda najveći naprednjak na svijetu.
Bjaži ba. Demokrati, bivši robovlasnici sad izigravaju Majku Terezu... vode ih sve neki mahniti ljudi
Dvije godine su BLM i Antifa demokrate palili američke gradove a sad okrivljuju druge za nasilje haha
Majmudine, takvima poput tebe je malo teže objasniti šta je to historijsko nasljeđe partije, amanet ostavljen nasljednicima, ko je praktikovao robovlasništvo, provodio segregaciju i čiji metuzalemski članovi su podržavali zakone segregacije a danas glume Majku Terezu.
Koga normalnog zanima američaka demonkratija?!