Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Michele Obama će nastupiti kao kandidat. Kažem još jednom. Vidjet ćete jada budu izbori
Nekad je bio Top Americki politicar. Ali godine rade svoje. Biden je bio fantastican, divota ga bilo slusati, ali dosao je Kraj vidi se, motorika, koncentrscija govor sve slabo, a najgore je sto to on ne moze prihvatiti. Isto vam je to sto Ronaldo u portugalu ne prihvata kraj, to je to.
Čim on kaže za sebe da je Zionista znaš odmah da on nema šta da ponudi Amerima i da je on plaćenik izraelskog lobija! To je i trump ali djeluje kao da je normalniji pa raja misli da ima neki izbor! Postoje još 2 nezavisna kandidata ali oni nemaju partijsku podršku koje finansira AIPAC
Cirkuz Kolorado.