Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se po hrvatskim i srpskm portalima piše neviđena mržnja, ovaj Čovićev Portal iz Sarajeva nam neda ni citate velikih zvaničnika objaviti. Samo Bojkot.
Pa idi tamo citiraj akademiče
krepallli su komentari na klixu davno. vise ima komentara na avazu.
Obama bi cak i mogla da pobijedi, ona ima strasnu masineriju iza sebe a i dosta liberala i sad zali za Barackom. Ali Biden nema sanse protiv Trumpa, to je jasno kao dan.
Trump je nepobjediv
Najbolja opcija je da Biden uzme Newsoma za potpredsjednika i onda je sve sigurno
aoc.
Samo Obama licno bi sigurno pobjedio. Michele jedino ako to narod shvati kao indirektnu kandidaturu i Barracka Obame. Drugacije ne. Kamala nema nikakve sanse. Niko je ne podrzava.
Nema Bernie Sandersa među "glavnim favoritima", to samo pokazuje koliko veliki igrači i krupni kapital kontrolišu politiku SAD-a i koliko je lažna priča o ljevici i socijalistima u Demokratskoj stranci. Inače kod nominacije Hillary Clinton, Sanders je pokraden i sabotiran iznutra, a ujedno je i bojkotovan od brojnih medija koji naginju Demokratima, što samo pokazuje koliko su i ove medijske nominacije i "šta narod želi" dio propagande.
Cirkus, uze ih Trump u zagrijavanju.
još malo nece sebi moc sam ni pempas zamjenit...
Bernie Sanders za predsjednika.. Covjek jako realan i javno kritikuje vladu zbog isporuke oruzja Izraelu te zagovara hapsenje Netanyahua...
Bernien Sanders za predsjednika.. Covjek jako realan i javno kritikuje vladu zbog isporuke oruzja Izraelu te zagovara hapsenje Netanyahua...
Marioneta
Deda ko lutka... Više robot
Biden ne moze pobjediti ni Vučića u Americi kad bi se ovaj kandidovao
Samo mu baterije promijenite, bice on dobar ;)