Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko ovaj zakon prodje Amerika ce dozivjeti procvat kriminala. Ionako ga ima previse. Ludi su ako ga usvoje. Policija ne hvata dobre ljude, ne dolazi hapsiti niti upotrebljavati silu na nekome ko nije nista kriv, kad vec moraju da dolaze u sukobe s kriminalcima koji ne prezaju ni od ceg onda treba i da imaju otvorene sve mogucnosti. Trebalo bi im dati i jos vise prava da se iskorijeni kriminal sto je vise moguce!
TEK SADA UKIDAJU DAVLJENJE? A ONDA ONI NAS UCE DEMOKRACIJE I SVIJETU DRZE LEKCIJU
Trumpiju se bas neda unistit ce ga korona i ovi protesti uz pomoc CNN a ni kriv ni duzan, jedini problem je sto je malo arogantan i pun sebe a mnogo je bolji od demokrata i rep..
Malo arogantan? Pa procitaj malo koje je on smece, ima isti mentalni sklop kao i svaki drugi narcisoidni diktator ...i nije vise originalno navaljivati na CNN. Alternativa he Raush Limbaugh , Fox ...rasisti i shovinist. Sklonost shovinizmu i podrzavanju nepravde i neukusa je perpetualna stvarnost Balkana.
sad ce Trump zvati Vucica da mu pomogne
znaci davljenje je do sada bilo dozvoljeno ?
@BIMDDC2020...takvog upucas odmah