Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije normalno da se 2 lika jedan koji ima skoro 80, a drugi preko 80 bore u javnoj usmenoj debati...
kakav cirkus.
Zamislite ovi likovi vladaju planetom,, dodajmo Putina, Čarlsa princa i još Kineze i korejca, šta očekivati
Biden je postao senilni starac, a ni Trump nije daleko od toga ....Demokrati pod hitno moraju napraviti izmjenu prije zadnjeg zvižduka sudije ako misle pobijediti ....
mijenjajte covjeka na vrijeme, u ovim godinama svaki dan je rapidna i nepovratna promjena psihofizickog stanja.
Pola siska je porijeklom iz BiH jer je bila jaka industrija y titino vrijema. Momal ispravno razmislja a i nama netreba onaj Vasilj dobro beani. A posteno i tamo gdje ide sjedice ko rezerva
A oni ("demokrati") tek sad shvatili da je on (Biden) neupotrebljiv? Cijeli mandat covjek ne zna ni ko je ni gdje je, svima vise nego jasno da je dementan i oni pored svega njega kandidiraju? Drugo se iza brda valja, zdrav razum to ne moze uraditi.
Biden takav kakav je ima bolje kognitivne sposobnosti nego bilo koja alternativa. Covjek normalno sporije prica i zapetljava se ali to je zbog godina.
ako su dva senilna starca najbolje sto imaju, onda nemam riječi
Ako jedna takva nacija, lider u svijetu godinama u svemu ima ponuditi OVO i nista bolje od ovoga... onda je svijet u haosu debelo
Hahah CNN i njegovi globalni klonovi postali gori od Vučićevih medija. Čuj šuplje, "problem što su obojica stari". Jarane jedan od dvojice je AKTUALNI VODJA ZAPADNOG SVIJETA, potpuno izgubljen, senilan, nesposoban, za hospitalizaciju. Taj izgubljeni je na najmoćnijoj funkciji na svijetu i vodi planetu u globalnom sukobu, ratu u Europi i Bliskom istoku. Jos se kandiduje opet, halo ba?!?
Biden kao Hrvatska repka. Cijelo vrijeme smo bili u strahu koja ce biti sljedeca greska..
Jos ima vremena da se Demokrati presaberu i isture Kamalu Harris, ako bude potrebno.
S njom bi dobili manje glasova nego s Bidenom
On ko onaj svjedok na sudjenju Causevicu za Bugojno,kazu kasnite gospodine on odgovara pa dobro sam:))
Bernie jedina opcija, ali nema šanse, Treba prvo da AIPAC odobri, što se neći desiti. Ako bude neki drugi biće opet kandidat AIPAC-a i vojne industrije.
Evropa se treba plasiti ako ovaj senilni Biden i dalje ostane na poziciji! Da li vi stvarno mislite da ce Rusija tek tako prekinuti rat, i vratiti sve teritorije UkrainiTrump ce Rusiji ponuditi malo teritorije od Ukraine i rat ce se zavrsiti u roku od par dana!
A crvenokosi MRGA (Make Russia great again) je kao bolja opcija.
Rusija ceka Trumpa evropo drz gace
SAD nisu Rusija gdje se sve pita jedan pojedinac.