Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jok ba kakav ratni zlocin to se Amerika I zidovi bore Oni su borci za slobodu I Demokratiju. Ali da to rade Rusi ili Muslimani Eh Onda bi bio ratni zlocin I Genocid😂
Desava se ima 75 godina, sad se upravo zavrsava etnicko ciscenje sa genocidom nad Palestincima.
Ovo ko srbi iz sarajeva kad si istjerani
MASONI ILUMINATI SLOBODNI ZIDARI,BRATSTVO CRNOG BODEZA, KULT LOBANJE I KOSTI! ISTRAZITE I SVE CE VAM BITI JASNO! Imate internet postoje izvori! Oni ce reci teorija zavjere evo praxu imate priliku gledati svaki dan! PAMETNOM JE ISARET DOSTA!
Rahmetli covjecanstvo i humanizam!
Cuj pitanja Desava li se!!! Pa kako drugacije nazvati eliminaciju jednog naroda sa jednog podrucja. Procitajte definiciju pojma genocid.
Ko nebi napusto kod ovakvih obracuna
Čuj da li se dešava ??? Ovo je Genocid nikad zabilježen ovakvih razmjera, etnicko ciscenje, tortura i ugnjetavnje jednog naroda 75 godina.
180000 hiljada srba bilo u sarajevu prije rata
Kad ovo sve zavrsi one hamasove lidere u Kataru pronaci pa jih za muda objesiti.
Svjet se na mjenja . 95 je bio genocid u Srebrenici , mogli su ga spriječiti ..Sutra se izrael može zaustaviti da to hoće SAD i EU.
Etničko čišćenje je i bio cilj ovoga svega.Gaza je atraktivna lokacija na obali Sredozemlja koje će biti naseljena jevrejima ili onima koji se tako izjasne iz ratom razorenih područja u Ukrajini.Palestince koji prežive pakao Gaze će preselit u pustinju u neku vrstu logora gdje će sistematski biti ubijani zatrovanom vodom i hranom.
Sta se dogodi indexu i sta bi od objektivnog novinarstva. Otvoreno podrzavaju stranu jaceg - koji terorise (teror: strah) neduznu djecu, zene. Podrzavaju ratne zlocine otvoreno. Gluposti tipa kada Izraelske snage pogode bolnicu, skolu, izbjeglicki kamp kazu hamasovo ministrastvo izvjestilo o pogibiji djece. A izostave da napisu cionisticko ministrastvo prenosi, a Izrael priznaje da su sa namjerom gadali sklole, bolnice...
Druze za pare su jih cak arapi prodali a da ih nece europljani... o cemu mi pricamo
Bla bla bla bla bla bla i nista novo.. Palestinci su osudeni na nestanak kao sto smo i mi u BiH bili. Mi smo nekim cudom odbranili se, kako ce Palestinci proci ostaje da se vidi jer ne mozemo pomoci, ruke su nam svima vezane. Ovo je potpuno isti scenario kao u BiH sto je bio, tad su isto svi sutjeli i cekali da nestanemo. Palestina ima sanse samo ako arapi kazu stop, al koliko vidim dole islama ima samo jos u palestini i da su svi ostali daleko zalutali.
Ko da kaže stop, 0.5% muslimana saudijaca vehabista, loži ostalih 99.5% muslimana na fanatizam pošto su u dogovoru sa usa, a otvoreno smatraju da su jedini ispravni vjernici i da su ostali muslimani nevjernici koje treba eliminisati
vise nek mi niko od zapada ne govori o ljudskim pravima sva su pogazena za sva vremena u palestini
Cuj desava li se? Pa to je i cilj ovog genocida!
Ono sto su nacisti radili jevrejima sada ti jevreji rade palestincima
Pa ko se to jos pita, cuj desava li se etnicko ciscenje, nije nwgo spaljivanje djece na lomacama.