Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je tek u siriji
20 000 mrtvih do sada. Strasno.
Kakvoj olupini pisete nije avion
85 miliona Turaka i ovako slab odaziv i loša organizacija, ovdje je trebala vojska na noge da se digne i kopa nogama i rukama... Brko je kao što rekoše kanalizacijski štakor, a znao je regurtovat vojsku da ide na braću Sirijce. Brki treba sudit sabljom kao i Kakiru, nesposoban a nametljiv.
Pa ne čitaju svi klix komentatore sa genijalnim idejama.
Danas sam svoje djete ljubio i plakao,stah i mucnina samo od pomisli da necije dijete je jos zivo zatrpano na ovakvim minusima dusu mi slama.pazite na svoje voljene,uzivajte u nafaki svaki minut koji vam je dat.Dragi Allahu olaksaj djeci
I kazu nema Boga ,sve je sa razlogom
20000 mrtvih. Pravo dobar taj bog. Ljudi da li ste normalni?