Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael bi sve ali ne bi dao ništa. Genijalna pregovaračka taktika
Daju mu milijarde dolara oružja i žele zaobići njegove zahtjeve Ovi Ameri stvarno misle da su vakcinama blokirali mozgove ljudi da ne vide šta rade.
SAD pravi PR pred izbore... Be se njima za palestincima i pravdom
ovaj paglu klix sve prenosi propagandu od cnn i bbc cio nis ticki portali koji su tunda sire lazi i lazni narativ
Kakvi bolan veliki napori, kad im daju milijarde za oruzje a ovamo bajg ganjaju primirje. Licemjeri
Fatah kao socialdemokratska stranka sa zivim Jaserom imali su podrsku svih socialdemokratskih iliti ljevicarskih stranaka u Evropi plus kompletnu Juznu Ameriku na svojoj strani, c/0 nisti zato poceli da financiraju hamas znajuci da kad oni dodju na vlast nece imati podrsku vise nigdje osim kod arapa a oni itekako dobro znaju da se arape lako kupi.
A fatah i hamas ne bi postojali da neko im nije uz podrsku pola svijeta dosao oteti zemlju.
Brkica je znao sta i kako treba.
To je apsolutno nespojivo G l u p si
Ništa ozbiljno samo imbecilni truhli sex I samo sex ,sex ,sex,........
Primirje se moze jedini desiti ako se rodi novi brko.
Pa vjerojatno negdje u Grazu sjwdi neki brkica i ceka momenat da iskoci..samo ovaj ce imati duzu bradu od onog proslog ahahah