Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi covjek NATO je Marioneta a Ameri su Lutkari. Marionete su lutke na koncu. Glava, ruke, noge lutke su povezane tankim koncima na kojima vise. Lutkar je osoba koja upravlja lutkom je praktično drži u vazduhu neposredno iznad tla. U zavisnosti od izrade i broja tacaka -tj broja konaca kojima se upravlja lutkom pokreti mogu biti manje ili vise precizni
Holandjani kazu da pad nasega Svijeta pocinje sa Ruteom. Unistio je Holandiju, a sada ce sve ostalo.
Zovu ga u Nizozemskoj Mark tefal, samo pusti da sklizu problemi. Kad ga uhvate u necemu kaze da se ne sjeca da je to rekao a ako je rekao nije tako mislio....i ode na svom biciklu u kafic sa rajom jer je kuci sam.
Covjek unazadio Nizozemsku u svakom smislu rijeci. Poslusnik korporacija i velikog kapitala, covjek bez skrupula i empatije koji je prodao Nizozemsku ekonomiju i unistio socijalni sistem.
Bas kao Bako/Dekoyehbac u Francuskoj...
ovaj je gori od dodika njegove greske tek ce osjetiti sledece generacije sve je uradio da od jedne prilicno socijalne zemlje napravi neo liberalni pakao..
Joj jeste skrsili komentare sa ovom ai debilanom, samo ste sebe skrsili, evo sad na pola komentara ne mozes ni uci. Brate ako nesto uvodite barem ga istestirajte kako treba, danas svako it strucnjak...
Nemoj hypat ratove i uradi sve da se mir postigne. Racuni mi nenormalno skacu, dosta i vas vise.
Klix Ai sistem propo
Amerikanci postave koga hoce i ovi su samo male cukice u njihovom krilu.
Raja jos Spaniju cekam za dobre pare, evo poveli su. Navijajte da se sutra pocastim
Bolje ti je da ides na odvikavanje od kocke
covjek je gospodin tacno se vidi ne ko nasi politicari
To je onaj koji Bosnu ne zeli vidjeti ni na Atlasu..
Republika BIH je uvijek uz Drzavu Izrael i obrnuto.