Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u americi u vrijeme besomučne propagande protiv Islama i muslimana koja je dostigla taj nivo da je moj rodjak mijenjao imena svojoj djeci i sjećam se da ako nisu uspjeli da nadju nekoga sa muslimanskim imenom da napravi neko njesra onda su u ovakvim situacijama kada bilo ko napravi neka ubistva a zove se John obavezno dodaju da je:nedavno prešao na Islam ili da su mu kući pronašli Quran!
Sa 14 god ganjo loptu, onu konzolu terminator s pijace, stariji mangupi te posalju po cigare, ako se sta i kofrcis dobijes cvoku, bio bas veliko dijete. Nekad mislim da je dobro sto u USA sa 16 postanes covjek, sa 18 neki vec budu na turi u Afghanistanu, a ponekad mislim da je bolje ovo nase djetinstvo prakticno do 18te, nemam pojma ni sam
Pa možete samo pričati a zakon o zabrani prodaje oružja mlađim od 18 god ,nećete nikad uvest nit će te zabraniti. Razlog je što proizvodjači oružja upravljaju s tobom.
Globalisti narede da CIA nekome opere mozak da bi taj radio ovo.Zatim politika i mediji koji su njihovi govore kako treba zabraniti oružje.Trebajungsbimatibsamononi da im ne možemo ništa kada nad budu trpali u moderne zatvore poput petnaesto minutne gradove.
izvinite na graskama
A normalno ti je u palestini
Kad mjesto žvaki kupuju machinegun na trafici.
Dugo nije bilo toga u Americi. Barem nije ter. Or. izam, jer nije zazivao ime nijednog Boga.