Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li ista o smanjenju cijena goriva, namjernica ili povecanje plata, smanjenje cijena struje, grijanja i kirije ? Hoce li se plate i penzije pocecati i da se sa 60 godina ide u penziju ?
nije EU BiH pa da su to dminantne teme, nije svima muka u drzavi kao nama ovdje, EU zemlje su manje vise sredene pa cak ako uzmemo i jednu madjarsku, svjetlosnim godinama je to daleko od BiH. Tako da nase probleme porediti sa njihovim je smijesno, eno makron kaze it ce gradjanski rat, znaci ako liberali i ljevicari ne pobjede onda je rat, zar demokratski izbori nisu volj vecine, ljevicari se ponasao gore od desnicara danas.
Šta su namjernice?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sajam erektilne disfunkcije
Uglavnom tačno, samo vi niste rješenje. S vama problem postaje daleko veći.
Tariguz za jednokratnu upotrebu na dan izbora
Malograđanština.
nece istinu da kazu nisu migranti krivi vec im muka sto im djeca unucad pocinju govoriti Amidza Dajdza
Zašto ne napustite tu Evropsku super državu? Pljujete je A od nje uzimate milijarde. Nešto drugo je u pitanju, uređenje kršćanske Evrope...
Sto ce napustit svoju drzavu. Hoce da se bore za nju.
Klix uveo umjetnu inteligenciju da spriječi govor mržnje. Kad napišete istinu, živu istinu o ciljevima zaklade Hans Siegel Štiftung, odbijate informaciju da je to govor mržnje. Baš je umjetna Klixova cenzura na djelu!
Nešto broje procente kako je Evropa sve više ateistička. A sve je više i ultradesničarska. Neki novi zanimljivi procesi.
Jeste vise ateisticka. Mislim da tebe buni sto EU svrstava i Islam u religije i odbija bilo kakav autoritet koji proizilazi iz svetih spisa. Sta to znaci, znaci da nemas pravo da se ljutis kada neko kaze da je tvoja religija pogresan put i da ne vjeruje u tvrdnje tvoje religije i svetih knjiga u koje ti vjerujes. Ako mislis da su tvoje knjige tacke, onda se bojim da si i ti extemni desnicar i ne razumijes sta je u stvrai problem.
Dobro bi bilo da je u Rezoluciji ko ce finansirati vasu Evropu. Hoce li i dalje Madjarska biti nego primatelj para od EU (Madjarska izdvaja za EU 1, a dobiva od EU 3 ), plus sredstva iz pristupnih fondova. I koliko je Madjarska vec dobila milijarde ? A i ti si se dobro obogatio od tih para.
Ovako su i sds, sda i hdz patriote rukovale 90tih
To je ono sto Rusija i Kina zele Evropi,da je razjedine,i onda ona nema snagu u svijetu.Pod krinkom ugrozenosti nacija..Nesto slicno sto su uradili Jugoslaviji jer smo bili kao ugrozeni u njoj i sada ne postojimo kao faktor u svijetu nikome nismo konkurencija..EU sa jakim jedinstvom ,razvojem i tehnologijom je konkurencija, ali ocito to ce izgubiti od ..Kina ce sve staviti po svoje, ukljucujuci i Rusiju
Pa gdje bolan nađe poredit EU i exYU... To su dva pojma galaksijama odvojena... Bogu hvala pa te YU više nema
Putinove igrači se zaigrali !!!! Ove bi ja izbacio iz Evrope ! Čuj desnica Evrope ????
Ovi zamisljaju Evropu bez migranata, a to nije moguće. Jaka ekonomija i dobar život znače više radnih mjesta i manji natalitet. Da bi ekonomija rasla potrebno je uvoziti radnu snagu.
Ostala je jos samo nesto sto se nije ostvarilo iz nadrealista, to je stogodisnji rat u Evropi.
Migranti ne rjesavaju demografski problem Europe. Nakon jedne generacije ti ljudi ponovo imaju natalitet kao i domicilno stanovnistvo. Znaci da bi trebala neogranicena imigracija i onda za par generacija se pretvoris u Afriku a opet nisi rijesio onaj pocetni problem. Europa je zapravo slabija sa tom migracijom jer od tu krecu najvece politicke i socijalne podjele, a svaka podjela slabi te drzave. Danas nebi pricali o Orbanu, Meloni, Lepen itd. da ne postoji masovna migracija.
Ništa ljudima ne može ograničiti slobodu izbora, đaba krečite.
Orban ce na kraju biti lider ove nove evrope
Neće
Orban ima šanse da završi ko Čaušesku !