Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista on nije imao kontroverzno,furo je neki svoj polumafijaski fazon.U pitanju su bile velike pare ali od poznatih fudbalskih klubova i kladionica,obican covjek nije ispastao.Sta god da je radio nije se bogatio na tudjoj muci,tipa respiratori i medicinska oprema.
Dad će Bunga Bunga ali u obrnutom smijeru
Previse losa osoba, u bilo kojoj drugoj drzavi EU bi bio davno uhapsen.
Hvala ti za moj Milan! RIP.
svu je italiju ebo i na kraju sam sebe , to je život
nije niko satro starleta ko on , mogo bi italiju opast pic-ičićima
El-Fatiha od mene!!
Ja što sam poznavao Italijana, ni jedan ga nije gotivio. A kod nas su takvi poput njega konstantno na vlasti evo već 30 godina.
Kod nas su uzori krimosi, kurvari, pijanci, diktatori... Sistem vrijednosti i slobode je u našem društvu opustošen, zbog toga zaostajemo za cijelom Evropom
Eto naše pameti i kulture. Divimo se čovjeku koji je prostački živio, da ne kažem banalno životinjski. Šta ti vrijedi da si predsjednik svih klubova Italije, ako živiš na taj razvratni način. Nemojte se čuditi što nam djeca odrastaju ovakva kakva jesu, ovo su vam uzori
Kapa do poda, nijednoj nije oprostio🙂. Neka ti je laka crna zemlja
jedan je bunga bunga!!!
Napravio najbolju ekipu svih vremena u svijetu fudbalske igre van basten, gulit, rajkard, maldini, barezi, kostakurta, savicevic. Osvojio sto se osvojiti moglo. Vlasnik intesa banke, doveo najboljeg braniča svih vremena barezija da promovise fudbal u nerazvijenim zemljama poput i Bosne. Volio mindjuse i trošio. Ovo su istine velikog Bersluskonija.
Grande Don Silvio Berlusconi Grazie Forza Milan!!