Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banana države hoće ozbiljne igrače uvući u igru bez pobjednika.
Odlicna podrska za sta ? Nuklearni rat ?
Obisli Kijev i vidjeli posljedice ruske agresije. Majku Vam licemjernu, imali ste 8 god da obidjete Donjeck i Lugansk i vidite posljedice svakodnevnog granatiranja dok su se ti u Kijevu smijali, nacionalisticki se nabrijavali i pomalo Rusima zabranjivali jezik. Samo nastavite obilaziti Kijev i zelenog cirkusanta, americku pudlicu.
Ove zemlje što podržavaju poslati odma u rat pa nek se bore i brane Ukrajinu. :)
Sve totalno nebitne države. Još im samo Hrvatska fali. 😂🤣😂🤣😂🤣
Svih tih devet ni ništa, samo je BiH velika i jaka.
Svi ovi što su blizu Rusije, radi guza
Podržali ili ne Ukrajina svakako dobija rat, dovoljno je pogledati gradovi padaju kao kula od karata. Nadamo se brzom kraju i normalizaciji svjetskog tržišta
Amerika ima 50 i kusur drzava.Sta ako jedna se odluci odcijepiti???
Pa tu koja se odvojila, raja iz citavog svijeta, ukljucujuci ponajvise i drzave J.Amerike, krene da podrzava 🤔🤔🤔
Neće ona niđe!
Nece to Njemacka podrzatii,jos se nadaju da ce nekako sve statii i ponovo Gas potecii,zato su ovako pasivni i sa rijecima i sa odlukama,mada je pritisak javnosti sve vecii,sto se vise ne pomaze Ukrajinii. Sav se strot stocio u De,nista kurcu ne valja al et,ko i svi misle bit ce bolje . . .
Ove banana drzave nemaju sredine - ili nacist ili crveni kmeri- zavisi od vjetra
Ok,sve kikiriki drzave...
Znaci Hrvatska ne smije dati podrsku Ukrajini. Njet u prdočku tavariš Pućinj.
Cik haman prespavao!
Sve jake države:)