Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crni dim izlazi , znači ostaje sadašnji Papa !
@ana.holuja.2 Svi smo mi neobrazovani puk, jer ono što je za nas bitno ne dolazi u sredstva javnog informisanja. Samo ponekad nekakve aluzije kao ova kako kardinali u Vatikanu biraju novog Papu !
Pale raspored utakmica reprezentacije BiH i tabelu. Bravo Rusi.
rusi jos imaju masine za stampanje nisu jos u digitalnom vremenu stigli!!!
sasvim normalno..........i UN je mjesec dana palio dokumente prije nego se povukao iz Bosne........
Ameri bi malo ušli sa "vatrogascima", eeee neće da može, car Putin je stari obavještajac !!!
Rusi pale traktore.
ih pale dokumente ccc, baš sve znate. možda biraju novog Papu :p
biraju papu
smiješno. rusi se još uvijek igraju nekakvih špijuna a ameri ih ostavili u prašini još prije pedesetak godina.
toooooo slavjanska braćo!!!
smo samo kulturološki Slaveni zbog jezika, ali genetski samo djelomično
U SF živi baš mnogo Rusa (Ruskih jvereja itd.).Preko 15% populacije San Franciska je ruskog-govornog porijekla. Što znači da više ima Rusa u SF nego Hrvata u BiH. Sad zamislite da upadne racija u hrvatsku ambasadu i u stanove Hrvatskih diplomata i da zatvori trajno amabsadu i onda da to klix upakuje u Hrvati palili dokaze, što implicira da da nešto kriju.
Mislis ko sto je Cvijanka poslala raciju u Klix redakciju?!
Tih 15% populacije ruskog porijekla nisu tek pristigli imigranti, već gotovo svi tamo žive već decenijama ili duže, i imaju američko državljanstvo, a ne rusko. Njima ovaj konzulat ničemu nije potreban. U poređenju s njima, vrlo je malo svježih imigranata koji još nemaju američki pasoš da im treba ovaj konzulat.
Ameri protjeruju ruske spijune sa svoga tla. Rusima se nece isplatiti mjesanje u americke izbore. Kao kontramjeru Rusi zatvaraju americka predstavnistva gdje je opet vise zaposlenih Rusa nego Amerikanaca, samo si prave stetu.
Jesuli ovi rusi culi za kompjuter ?
vjerovatno printali classified dokumente
Tu nešto smrdi
@BakrenoBradatiBookir Srbi smrde
nije izabran papa, znaci