Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta Biden uradi od Amerike, sa svima sjebao odnose, za 4god svog mandata samo gurao lgtb sranja, unakazio narod totalno. Nista pozitivno nemas vidjeti,samo guraju promjenu pola i trans gadosti, fuj
Čak i Elon Musk protiv njega i ovih perverzija. Imate na njegovom twitteru.
Predsjednici su tu samo pijuni, ništa oni ne odlučuju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Kinezima, dosta je ovih zlocinaca koji hoce da ih se pita sve.
Sa Kinom kao uvijek zatezanje,odnosi nikad gori,napeto oko Taiwana,vec godinama blablabla za breaking news.A razmjena roba,ekonomija,saradnja sa Kinom nikad nije dovedena u pitanje. Istina je da se Kina promijenila,uozbiljjila,postala veoma vazan faktor globalno.Zato amerikanci samo laju,a nikad nesto konkretno.Ne smiju u sukob ni slucajno,jer bilo bi luka i pera na sve strane.
A je li bio skandal kad je Blinken otkazao posjetu Kini? Ili Amerikanci ne prave skandale, nego samo oni koje Amerikanci hoće da ukrote?
Vi Srbi pravite najveće skandale. A sve i jedan bi željeli živjeti na zapadu, ne bi ni jedan otišao u Rusiju ili Kinu. A fol nešto online navijate za Rusiju i Kinu. Pogan ste, da se ne lažemo, a ni inteligencija vam nije jača strana, što uostalom pokazuje i ovaj tvoj komentar.
USA su još uvijek ekonomski jače od Kine. Kina polako dostiže zenit moći i susreće se sa ogromnim problemima: demografskim, ekološkim, političkim. Lično mislim da neće tako brzo prestići USA . A Indija će ih u narednim decenijama definitivno prestići i postati druga supersila.
Ne vadi kina🤣
Mitomani ,putinoljubci,hepitv degenerici i ostali zavernici u ekstazi,propala Amerika ko kauč.
Mnogo država stoji u redu da zamjene Kinu i proizvode robu za Zapadne firme. Samo je jedan mig od strane SAD dovoljan pa da se kineska ekonomija sruši ko kula od karata.
Ja bar šupalj lonac a ti ni to.
🤣🤣🤣🤣 glupko zaljubljen u Amerku a oni ne mogu da te smisle i ubijaju miljone muslimana po svijetu. Sagni se glupko bez kičme još više 💦💦💦💦💦💦
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mnogo Ameri ureduju po svijetu i donose ratove umjesto da se posvete sebi. SAD je vec godinama na rubu gradjanskog rata. Dovoljan je neko poput Trumpa da pukne. Ali SAD mora negdje u svijetu ratovati jer jedino tako mogu ekonomski opstati. To je zacarani kruk koji jednom mora da se urusi.
To su sve Amerikanci zasluzili.
Tako i treba prvo nije htio doci oa sad bi dosao kao da je neko debil da igra kako se tebi cejfne i nije ti to Balkan gdje dolazite kad hocete radite sta hocete a ovi nasi vam ljube ghuzice
Kina se igra sa vatrom.
🤣🤣🤣🤡
Hahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaha
Ameri uporno guraju svijet u rat protiv Chinorusije i onda se čude kada ovi reaguju na neprestane provokacije. Lula je za Kinu (a i Kina za Brazil) daleko važniji partner
Cifre te demantuju. Nema Kina većeg partnera od SAD i EU.
Ide Kina polako ali sigurno, otkucava vam čas. Dosta vas je i bilo!
Christian je sandzaklija nas,
@Zukorlic kakav je ovo glup komentar? wtf?
Kako je moguće da ovi aškenazi porijeklom iz Poljske, Pruske i Rusije najviše belaja prave kao Victoria Nuland, Blinken pa gledam i onaj chatGPT sve aškenazi iz Rusije porijeklom.
Ilya Sutskever: The brain behind ChatGPT
Sutskever was born in Nizhny Novgorod, Russia, at the time part of the Soviet Union, and immigrated with his family to Israel. He spent his formative years in Jerusalem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)