Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato bin salman organizuje cirkuski bokserski mec, gdje potrosi par stotina miliona dolara na egzibiciju, organizuje svjetsko prvenstvo, a ovi bijednici sto Bosnjacima ukazuju kako nam ne valja abdest ne smiju pisnuti o saudijskoj arabiji i njihovim bahanalijama
Popravi sebe. To je najbitnije. Nema promjene stanja dok sami sebe ne promjenimo i popravimo abd.
Jos dozvolio alkohol na istom prvenstvu
Na ovom Svjetu nema Muslimana osim onih u Gazi. Jer da ima Muslimanima i da ovo neko radi Životinjama oni bi ustali protiv tog Zlikovca!
teske rijeci i opasne rijeci za izgovoriti da nema muslimana, samo se sjeti ko nas je spasavao u proslom ratu i kako smo opstali, obican covjek sto moze je uputiti dovom svevisnjem, a puno jaci ekonomski i vojno drzava ima, oni trebaju biti vodje, mi iz Bosne i Hercegovine trebamo mudrost i pamet, jer sad se ne isplati ici biti u prvom redu, to trebamo prepusiti jacim muslimanskim drzavama od nas
U ovom napadu Izrael je ubio preko 600 osoba! Informisite se!
Kaze klix 50, a ono najmanje 400 ubijenih.
Više od 400 ubijenih. Ne znam o čemu vi pišete.
Zasto se Hamas ne preda? Zar ne vide da ovi ludjaci sve pobiše.
Poruka Bidenu...Da li je ovo teroristicki napad?
Prokleti bili Arapi svih zemalja koji ovo mirno gledaju!
Platit ce svaku suzu i svaku kap krvi...Danas, sutra ili za par godina...Ova nepravda ne može ostati ili svijet nece postojati.
Ja molim Gospodara Nebesa i Zemlje da zaštiti nemoćne, nedužne, male i stare u Gazi, a borcima protiv cionističke države da dadne snage, hrabrosti i nafaku da ih pobjede i unište!
vidimo kako ih stiti, nema od molidbe nista
Netanyahu-a izvesti pred sud ratne zločine u Haagu
. K R S T A Š K I - R A T - 2023
Ovo je prestrasno i pretuzno. Sta su djeca kriva? Sta je taj jadni narod kriv? Svijet koji okrece glavu je najgori.
Covjek kojem pobijes djecu,zenu,majku,oca ,brata vise nije covjek ,one pretvara u krvolocnu zivotinju zelnju osvete.Mogu samo misliti kakav scenario ceka zidove kad se ovo zavrsi.Nijedno cifutsko dijete nece spavati mirno kunem vam se bogom!
Ovo je kraj doso duljaluka, pa citav svijet vidi sta kjafiri rade i nista ne poduzimaju danas gledam ulice oraju sa bagerom! Arapi dozvoljavaju Alkohol na svjetskom prvenstu pa ovo je definitivno kraj
Ovo je odobreno od fasisticki zemalja ,. Sjeti te ser Iraka , Libije , Sirije ,sad ce naci razlog da napadnu i Iran, Jer cilj je da se Arapima otme nafta .Sto cine genocid u Gazi to je poruka sta ti neprijatelj misi i cini.
Zodovski vojnici se izivljavaju kako kome cejf. Igraju se "igrica", sta im prahne, bombarduju. I kap da se takmice ko ce vise civila pobiti. Ovo bombardovanje nema veze sa obracunom sa Hamasom. Ovo je istrebljenje. Al svijez je velika ku***ela, prodane duše.