Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 7 dana ni kucu ne mozes ozidati... meni se cini da se oni spremaju napasti u roku od 7 dana, ali razumijem ja donekle Izrael i Ameriku sta zele a njihove arapske geSlu i fijeSele ne mogu da razumijem nikako, i njih sve to isto ceka... kao i Sadama i Muamera.
Ostalo im još toliko dana da dovrše nešto davno započeto. Iranski nuklearni program pokrenut je 1950-ih godina u suradnji s SAD-om, čija je suradnja trajala sve do 1979. Ponovno je započet pred kraj 20. stoljeća. Zašto Iran ne može imati ako može imati S. Korea, Amerika, Rusija, Kina, Pakistan, Indija....?
Najbolja vijest u 2024. godini! Čekamo je desetine godina čisto radi ravnoteže snaga i otpora prema zločinima u Gazi!
Kaka je to bolan atomska od 7 dana, daj nama da i mi pokusamo pa nek bude i godina.
joj moze stvorit specificne materije tj bogacenje materija da stvori nuklearnu bombu ukoliko bi pokrenuo taj proces
Nek je isprobaju na željeznoj kupoli
Irak dio drugi
Ha ha kakav los izgovor za vec izvjestan napad na Iran. Vec vidim i naslove americkih medija i izjave "state secretary" kako se Izrael mora braniti i da je nuklearna bomba direktan udar na Izrael.
Sledeće dve sedmice su ključne
eto nek sjeverna koreja proda 2 da se ne pate 2 hevte
7 dana ha ha ha hha. Koliko je Sadamu trebalo?
Ako je ovo izjavio juče onda je još 6 dana
Dok im uragani pokosise Floridu oni o Iranu Preci Izrael nego sopstveno ognjiste ??
Izraelu treba -7000 dana za takvu istu.
u narednih 7 dana! ne vjerujem.. ovako govore ima sigurno 10 godina.. ja mislim da ce im napasti nuklearni program.. i to uskoro
dok je napravite odmah roknite samo dvije, da im se sve samo kaže
Iskreno se nadam da su je već napravili.
Ma ja. Isto kao sto Irak ima oruzje za masovno unistavanje.
da je nema vi bi napali davno
akb što prije