Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je da će Amerikanci ubaciti svoje trupe da se bore pod bilo kojim izgovorom. Ipak su najveće razočarenje Arapi tipa Saudijske Arabije ili Jordana, koji aktivno pomažu Izraelu
Gdje će ih ubaciti?
Zna se da je Dizdarevic proruski i proiranski orijentisan, ali ovu glupost ne bi rekao ni neko ko je počeo pratiti politiku jučer. Hezbolah nema nikakve šanse u ratu protiv Izraela, i ove rakete koje prođu namjerno se puste jer znaju da će pasti na livade.
Dizdarevici prosao je 1. april.
Što dizdarevic loži narod, a palestinaca i terotorije na zalost sve manje.
Ovako su uzdizali i Hamas. Ostatak znamo...
Stani, čekaj, sad će Boško u komentarima da ti objasni kako nemaš pojma o čemu pričaš, jer, naravno, on uvijek zna bolje!
Amerikanci nece dozvoliti da ovi ostanu bez ljudstva.I sada se amerikanci bore u izraelskim redovima,a ako zatreba servirace u Americi neku pricu poput one za hemijsko u Iraku i onda ide masovna mobilizacija. Da se razumijemo,nije ovo samo izraelski rat. Amerika je ukljucena od pocetka i ima velike interese da preko ovih zavlada cijelim Bliskim istokom.Fale im samo jos Iran,Liban,Palestina,Jemen.Ovo ostalo su povaljali davno.
Ovaj noje dobar u glavu, love bolan rakete pa ovi drze citav svijeteu saci.
ovaj Dizdarevic lupa ko Maksim po diviziji, izrael nema vojnu moc kao Hezbolah, a ubija im ljude , vodje, prijesednika, generale i to sa lakocom a da nemogu pogodit njihove ciljeve ili ispaljenu raketu, izrael je ispred njih barem 30 god.
Šta ti je prijesednik..neko ko je prije sjedio?!? -:))
Ovo je prvi put da gospodin Dizdarevic iznosi, ja bi rekao neozbiljne ocjene. Koliko je Hesbolah jak i organiziran, vidjeli smo pa pejdzerima i odmah sutradan sa voki-tokijem. Istina je da pokušavaju uvući Iran u rat, ali to rade na račun svojih pokrovitelja iz SAD-a
Najjaci je mornar Popaj, naravno Cak Noris prije njega...
Kakve su ovo izjave ko da je osmogodišnjak
Svako sebi daje pravo da se naziva stručnjakom!!! Ovaj ''stručnjak'' nema blage veze sa realnošću.
Bravo za ovaj glup tekst ! Uljepšali ste mi dan !
E moj Dizdareviću
Koliko su talibani ćopali amere, 9+ godina i na kraju se moraš povući jer prosto ne možeš da izdržis. Ista taktika je i ovde. Frontalni konačni sukob odgovara Izraelu, a ovo copanje Hezbollahu, može ovako i narednih 100 godina dok se Izrael ne raspadne.
Kakvih 9 godina, copali oh 21 godinu.
"When speaking about the Middle East policy, President Vladimir Putin highlights Russia's full commitment to security and fundamental interests of the state of Israel. We always stress in all our actions that no solutions are going to be viable, if they fail to ensure Israel's security" - Segey Lavrov, 20 sep 2024 haahhahahahah
j e b o t i iz ra el fam ili ju
ne znam zbog cega se u BH medijima daje ovoliko prostora zbog situacije na istoku ??? Kao da BiH nema dovoljno svojih problema! Totalno je nebitno sto se tamo dogadja dok se u BiH svakodnevno pljacka i otima drzavna imovina
tudje muke su sladje
Bombe partizanke Raifove