Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i user Origami stradao kad je pucao u kladionicu, jer pomozi.ba nije mu dostavila crnu cokoladu. Molim dragog Boga da mu se smiluje, amin.
SELAM BABO JA BI KOD TEBE U JORDAN NEĆU SE VIŠE DROGIRAT HERIOINIMA OSTAVLJJAM SVE I OVA ME OSTAVILA NEĆE NIKO KAŽU HORSAŠ A JA SPORTAŠ VASHAZBEZAHT!?! ZAVRŠIO SAM OSNOVNU A DO 35 I SREDNJU NOĆNU, PRAVIM EKONOMSKE ANALITIKE I PRATIM POLITIČKU SCENU, GLASAO SAM ZA VOJVODU MANDU SELAM BABO U JORDAN
Ahahahaha,kralju.Dugo te nije bilo. Dijele li jos besplatno lopate,da se kopamo?
Kanalski otoci?
To ti je kad neskolovani pisu clanke, jos vise puta napisu KanaLski umjesto KanaRski. Samo otkud francuska sluzba za spasavanje tamo?
majaba opusti se, greskanu kucanju, 12 sati navece je, novimar nema ni 1000 maraka plate, nije ovo newyork times
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kao bivši radnik želim da kažem da je rad na kruzeru hljeb sa ne sedam kora, već sa petoduplo više.. u stanju si glavu isčupati pojedinim posjetiocima i živiš za povratak u krevet..