Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO je garant mira u svijetu, a vi ste prijetnja civilizaciji.
Odma invaziju na finsku... ajde krenite
Prvo su govorili da ako udju u NATO bit ce kataklizma, bit ce nesto sto svijet nikada nije vidio, a sad kad vide da ih se zapad ne boji kazu vidjet cemo kakva ce.vojna infrastruktura biti hehe. E moji Rujani koliko ste se srozali za 2 mjeseca
Zatucan narod,eta drugo reci !!!
A eto agresija na Ukrainu nije prijetnja za nas?
Ne zna rusija da ne da hrvatska ulazak finske u nato ;-)
Ko vas je, e. Probate napasti Ovog puta. Mislim da cete samo gledati ulazak Finske, Svedsku u Nato.. Inace imate taj rat protiv Nata. Nije to celicana
zivo me interesuje sta ce te uradti,
Ovaj Peško haman se brine za svoju g.....u
Pa najbolje da se rusija raspadne na vise Drzava i niko nikom nije prijetnja.Svakako ste to to radili na politickom i drugim planovims.
Ne trebate da brinete.Siromasna Rusija nikog ne zanima.A da ce te pljackati po Skandinaviji kao po Ukrajini,to necete.
A vaše granate nisu prijetnja? Cvijeće bacate na narod sigurno
Ruje stvarno nisu normalni, paranoja dostize svoj vrhunac. Tako je to kad nisi posten prema drugima onda kontas da to isto rade i drugi. Ovo je klasican primjer kompleksa nize vrijednosti, da sad ne objasnjavam..
Jutros sam se muški posro,izbacio ogromno govno,malte ne ko Ruska federacija,pa da upitam da nije kakva pretnja za vas,onako radi reda pitam.
Pa reagujte ako mozete. Toliko smo culi o vama da ste skoro pa najjaci.
Svi vama "prijete" pi*da vam materina bolesna i poremecena
Rusi samo seru kako im je neko prijetnja, a zadnjih 5 ratova oni vodili. Finska vam moze biti prijetnja jedino u skolovanju jer razvaljuju u tome, a vi zivite i dalje srednji vijek.
Prn'uli ste u čabar, mislim da će se uskoro ustanoviti izreka 'glup kao Putin'...