Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo i Palestina nisu u istoj liniji... Palestina postoji vec koliko vjekova a Kosovo? Treba biti realan... Tako bi isto i RS da bude drzava preko autonomije do drzavnosti, s tim da je RS nastao vec znamo kako i pogotovo nema nikakve dodirne tacke ni sa Kosovom ni sa Palestinom po nacinu sticanja bilo kakve autonomije ili drzavnosti.
Ni jedno ni drugo nikad nisu postojale kao nezavisne države. Današnja Palestina je bila dio tvz. Transjordanije, koja je, osim Izraela, Gaze i Zapadne obale uključivala i sam Jordan. Kosovo isto tako, nikad nije bilo nezavisno, postojalo je kao regija, kasnije kao pokrajina. Ali slažem se da i Palestinci i Kosovari trebaju imati nezavisne države, jer bez toga ne bi imali ni budućnosti.
Samo priznat
Katalonce ne zanima Kosovo, vecina njih ne zna ni gdje je, nego igraju dugorocno igru, sto ce Madrid da osujeti.
Litijum je jaka karta u ruci srbije, moglo bi se svasta desiti
Druze od NATO bombi pocrkalo i oboljelo od raka desetine hiljada ljudi, zamisli sta ce litijum da radi...
nikad separatisti ko i ovi sa kodova
Srbija priznala granice pasose
Ajmo jamale daj jedan go albancima upiši se ko najmlađi strijelac
Banana drzave iz kojih svi bjeze....Hrvatska u EU pa svi odose vani...BiH opustosena, vise praznih kuca nego ljudi, Srbija uvozi migrante da se broj onih sto su otisli ne primjeti
Priznati, nego šta. Viva Espana!
Pa ako su priznali kosovske pasose u januaru, onda je to vec gotova stvar. Ubrzo i zvanicno priznanje drzave ciji su pasosi vec priznati, izgleda mi logicno.