Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivotni dozivljaj...steta a vi se koprcajte tu u nacionalizmu
Ne kontam poentu komentara?
Zivotni dozivljaj je živjeti ili barem posjetiti New York na jedno vrijeme. Ovo je komercijalizirani trik na kojem najmanje ima Njujorčana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Logicno...neces ti meni govoriti sta cu raditi
Virus ima zabranu veceras do sutra ujutru. Stigla mu naredba.
Šta znači ovo "uprkos porastu novih slučajeva"? Kako slučajevi mogu porasti? Porasli nam slučajevi. Valjda raste broj novih slučajeva? Trebalo bi provjeriti diplome ovih što pišu članke, jer, očito, nisu ih samo političari kupovali.
Meeee muuu meeeee
Da vidimo koliko prekodrinskih botova kreira javno menje na klixu danas? Članak je o novoj godini ali upisati će se oni putem dislike-a!
Da vidimo koliko prekodrinskih botova kreira javno menje na klixu danas? Članak je o novoj godini ali upisati će se oni putem dislike-a!
A u Sarajevu
svuda docek, samo nasa gradonacelnica se pravi pametna. zbog populizma. fuj benjamina.
Ebo ti doček usta frljava, izadzi I dočekuj sam flaša u šake i loči..
Ovako radi ko ima 👍 Kako on hoce, kad on hoce, gdje god on hoce.....i td Zivjela “slobodna” amerika 😁
puste razvaljene mase da se zaraze a onda ih zatvore jer je počeo 5 val. Potrošačka društva su uništila svaku osnovu da se zovemo ljudima.
Nisu vise Nove Godine kao sto su nekada bile. Biliv mi Bille
Izgleda samo u Sarajevu nema nove godine.
Biće iduća 2023 aBd🤣🤣🤣
Za svaku pohvalu..