Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paša moj, ukopavaj ti linije oko Moskve!
svi koji su kupovali nahvaljeno rusko oruzje su ispali magarci. sad se pokazalo da su to obicne kante. americko oruzje jede rusku vojsku.
Putine vadi se kako znaš i umiješ sve ti gradove Nuklearno nanišanili ti laješ oni mudro šute i rade ne ujrda pas koji laje naćiuturuit če te trsi tuna kraju lađe najebat ćeš
Pogubio je on davno konce i kod kuće. Njegova blamaža od mobilizacije bi se lako mogla okrenuti u revoluciju. Sad mu se lomi hoćel' gomila nezadovoljnih i nezainteresovanih za rat Rusa koje je upravo naoružao krenuti prema Moskvi da ga objesi ili ih ipak smota prema Ukrajini.
Sanstefanski dogovor sporazum izmedju Rusa i Osmanlija je autonomija Bosne i ustupanje dijelova Srbije Bugarskoj. Eto dragi Srbi. Godinu kasnije, Jevropa Bosnu prepisuje Austriji, neiima autonomije. Eto dragi Bosnjaci.
Rusi ko i Srbi, oko gradova naprave obruc, granatiraju sve zivo i vele "mi oslobadjamo". Sizofrenici.
gooUser1665035837...a sve to rece analiticar sa romanije u opancima dok cuva ovce i drobi prohu u kiselo mlijeko. Ovdje niko ne naginje ninaciju stranu, jer su i jedni i drugi agresori koji su slali placenike na MOJU zemlju, jer je istocna bosna puna njihovih kostiju i spomenika u njihovo sjecanje, tako da....
Da nemaju atomsku nato bi ih strao
Kako ratuku sumnjam da znaju koristiti i nuklearno 🤣
Šta je reć putko? Usitnilo, aaa? Tresu se gaće. Neka neka. . .
Jesu slabu rusi, Ukrajinci se igraju sa njima..
Ma to je sve bre taktičko povlačenje. Vladivostok ne sme pasti!!
dal ce zavrsit ko rep. srpska ili kao rep. srpska krajina tanka je nit izmedju
E jbga, ako Ukrainci ovako nastave pocecu navijati za Ruse. Stvarno su jadni. 😜
Ostat ce zapamcen kao agresor i silnik....s svako ce papke otegnuti, kad tad, to je jedino sigurno
Bit ce jos vise brutale