Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nemaju nuklearnu i da se posteno pomarisu,rusi bi nestali
sve se uklapa: pandemija-svetska ekonomska kriza- svetski rat-novi svetski poredak
Ujedinjena Evropa protiv Rusije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema ovo se više nezaustavi puknuce ovo ko lubenica.Nažalost krece III Svijetski rat.
Šalji avione, nek bude sta ce biti
Putin bi mogao napasti Poljsku radi ovog. Majke mi mile, ovaj rat se lako moze preliti preko granica Ukrajine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Po ovome , cijeli Svijet je uskoro neprijatelj Rusiji ! Putina treba ubiti i nikad vise slicnoj budali dopustiti da ima neku vaznu ulogu koja moze unistiti ovu planetu !!!
Pocetak kraja civilizacije.
Saljiite 200 aviona i potamanite im sve oko Kijeva i Krima. Eto, treba pustiti Poljska da joj takvi susjedi dodju na granicu. Ili da ko pi*** sute pa za 5 godina da i njih satare. SAD SE DJELUJE I IDE SE DO KOSKE! Nadat je se da ce neko reagovati ukoliko potegne nuklearke, a potegnuce ih sutra ako nece danas tako da.....shebi im sad sve sto mozes.
Miriše na WW3
Iskreno koliko su rusi stvarali sliku o sebi i koliko su bili jaki na prijetnjama mislio sam da su superiorni ali sada u ratu sa Ukrajinom vidio sam da nisu ni blizu kako se predstavljaju a isto su mala djeca cim vide da ce ih neko nagazit odmah se potezu za nuklearno oruzje a mislim da ga nece iskoristiti jer to znaci kraj svijeta kakvog znamo a puno se putin nakrao da bih sve bacio
Amerikanci uvlace sad i druge drzave u rat. Nije bilo dovoljno sto su gurnuli Ukrajinu u rat.
Eto i Srbija uvuce bracu srbe u rat , pa danas zna rezultate u Sloveniji Hrvatskoj i na Kosovu . Nista nisam rekao za rezultat u Bosni . Ko ima malo mozga , znace .
Udri ove ratne profitere Putine, ostavi Ukre na miru.
Ukratko rusi traze da svi zazmire dok ubijaju ljude u ukrajini. A ako neko otvori oci smatrat ce se neprijateljem i nacistickim zapadnjackim narkomanom!!!
Ma da su pametni da se napadne sa svih strana i zavrsi jbt ko ziv ko mrtav ovako svi nesta strahujemo ovi salju neki Eufor kod nas kao da smo mi nesposobni da se odbranimo.Jbt odbranili se sa grabljama protiv agresora da se sad ne odbranimo sa ovim oruzjem koje imamo.Pa svaki dan se puca po Sarajevu,vojska krije oruzje da imamo tako da napadni ili mani se ovih gliposti.
Momak , ne seri ovde gluposti , vrati se u cetnicku bazu .
Sve to ok. Ali Poljska treba biti izbacena iz EU cim ovaj rat zavrsi skupa s Madjarskom.
i Bugarska i Rumunija...svi primljeni na silu.
Da nece mozda Orban da vam (Dodiku) dadne malo . Pa dace vam , al jedno veliko .
🇵🇱##beni su Poljaci budale su to ko i Velika Britanija. 🇬🇧V.Britanija je prije 8mjsc. Ušla u crno more sa Ratnim brodom razarač ,DIFENDER’ pola sata se tu vrtili Rusiji pred nosom a sve radi Krima Ukrainskog. Rusi digli Suhoje 20 ratni aviona poslali 2 ratna broda jedan je ispalio upozoravajuće hice Međutim Ka brodu Difender nije ispaljeno nikakvo upozorenje", saopštilo je britansko Ministarstvo odbrane. Britanski premijer Difender je „branio naše vrijednosti".
Ministarstvo odbrane Poljske je objavilo da ne razmatra i da je ovo dezinformacija
Tacno Amerika gura treci svjetski.
Ova Amerika je kurvesina i to ona najprljavija, samo guraj druge u rat, gdje ces bolan Poljsku jos slat tu? I koja budala pristane da se mijesa u sukob?
Demantovali su