Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledam Ruske medije na telegramu - PANIKA I NERED KO KAD SU HRVATI KRENULI NA KRIM ! Srbadija izmišlja razne teorije kao i obično. Krim ako Bog da ponovo Ukrajinski ! Slava Ukrajini ! Vrijedilo je svakih sankcija.
tisuće automobila bježi iz Izjuma , Luganska, Limana i dr. Kilometarske kolone. Pobjegao je i Dejan Berić lažni ratnik koji žica pare od naivne srbadije na youtube kanalu.
Knin izvini.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Goni bandu nek se grupišu u Staljingradu.
još se i rimuje
Rusija obraz može spasit da se povuče u granice Dombassa o tri reda rovova iskopa i betonira duboko u zemlju ovo ostalo beži Jeremija trsi tunu
Karaj separatiste i kvislinge! 💪💪💪💪💪👍👌🇺🇦
Oce li struja bit jeftinija?
Karaj secesioniste i kvislinge ! Davaj, davaj! 💪💪💪💪💪💪👍👌🇺🇦
ne bježe nego se strateški povlače radi pregrupisanja hmm
Srpska posla
Jadni Milanovic, nije mu lako citat o ruskim porazima. Drzi se gnojavi
Ukrajinci mnogo vole muslimane I bajram. Poznati su po ljubavi prema muslimanima
Niko ne zna bjezat ko ovi pravoslav*i Ovi nemaju ni traktore! Videtel kako su nase ćosave bradonje bile opremljene?
Ovi rusi bas neki humani ljudi. Dobrovoljno se povlace iz humanih razloga
Moguće mada im ne vjerujem u tu priču
kad sjevne takticka ...
Kaze "sad će", slagao me. 5 godina cekam na ovo sto sad dolazi. Dolazi, kad mi vise to nije bitno. Mogao vas se rijesiti i vakcinama, to je bio lijep nacin. Ima vic o ganđi i Isusu, e tako je sa mnom.
Nije Rusima problem sto ce izgubiti terituriju koja i onako pripada Ukrajini,Rusi ce uskoro imati ozbiljan problem sa raspadom Ruske Federacije i vjerovatno velikih nemira u Rusiji.
Cak i najokorjeli Rusofili u dubini duse znaju da se radi o porazu.