Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je razlog svega ovoga i bio od pocetka...
Ne bi me čudilo da izrael direktno finansira hamas, da ga nema oni bi ga napravili, što jest jest.
Genocidna nacija koju stiti zapad
Pa to su rekli nekoliko puta i to se vidi na terenu. A i Amerika je ponudila da finansira iseljenje palestinaca u sinajsku pustinju.Sinhronizovani scenario. Valjda kontaju kad to zavrse da ce zavladati mir i blagostanje na zemlji.
Erdogan najavio evropi vjerski rat! jutros njemacke medije javljaju kad ce sda i IZ distancirati od ovog negatora bosne i slovenskog naroda! Vec bosnjaci u DM huškaju protiv jevreje i izrael a tamo u EU pasu prednost koje njima niti jedna muslimanska zemlja nije dala! mi treba dobro da znamo sta je rat prosli smo 3 velika rata ovi niti jedan! Turci ce vas i migrante navest na svasta
Ubio bih i mogao sam da ubijem sav jevrejski narod! Ali sam ostavio broj da bi svet video zašto sam ih ubijao Umjetnik Adolf Hitler
Da nije bilo Hitlera i istomisljenika u Evropi, masa Jevreja ne bi otisla u Palestinu vec bi ostali u Evropi. Antisemitizam i pogromi u Evropi u decenijama prije WW2 su ubrzali i povecali migraciju Evropskih, pogotovo istocnoevropskih, Jevreja u Palestinu. Nazalost su Palestinci zrtve Evropskih gresaka.
Svi smo mi ovo finansirali koristenjima jevrejskih stvari poput coca cole, instagrama dizanjima kredita i raznoraznih stvari.
Ovi rade sve da nikad ne bude mir na tim mjestima
Znači fašisti. Jedan kroz jedan. Od žrtve do fašiste ni 80 godina... Fuj
Znaci Netanyahuovog djeda spase Palestinci od Hitlera a ovaj im vrati otimanjem zemlje i istim tim istrjebljivanjem od kojeg su ih ovi spasili. Strasno !!!!
Ocekujem da se nastavi podrska teroristickoj organizaciji hamas iz palestine koja je bila pokretac ovog svega ... moj bosnjo pametnom dosta.
Za jedan komentar od prije 4 dana sam dobio 40 minusa,i dosta odgovora.Napisao sam ono što je svako mogao pretpostaviti da će se desiti,a to je da će Izrael zauvijek protjerati Palestince iz Gaze.To nije trebala velika pamet da se skonta.
Ovo je jos jedan od dokaza da Hamas radi za drugu stranu. Dali im legitimitet da konacno istjeraju palestince iz pojasa Gaze. Dupli standardi u Svijetu vec odavno postoje.
Tamo gdje vojnicka cizma stane, nema povratka, osim ako neki novi Dejton to ne uradi, sto je tesko, jer za njih ne vaze medjunarodni propisi, ljudska prava i ostalo.
to im i jeste cilj, satorsko naselje u pustinji i pozdrav... umrli a ne mogli umrijeti da bog da
Jah eto procurilo pa i budali je jasno da moraju čitav Liban zauzeti dobar dio Sirije te dio Egipta uključujući i Sinaj, kako bi im jednooki mogao doći.Uf zaboravi i glavni cilj vratiti Iran u Kameno doba kako ne bi nuklearkom napali jednookog. Podmornica je tamo više nego riba.
I zauzet zemlju za seba kao sto sam i pisao prije par dana