Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad je izgovorena riječ nešto vrijedila, nebitno da li je to rekao kralj ili prosjak, pošten ili lopov. Onda je pisano i potpisano zamijenilo izgovoreno i opet je bilo za sve obavezujuće. Sad živimo u vremenu gdje ništa ne vrijedi: ugovori, dogovori, sudske presude, međunarodno pravo, Božiji zakoni, moralne norme. Samo zakon džungle.
Lik glumio kečera u hrvanju a i godinama štipkao misice. Iluzirno je očekivati da je čuo za pustinsku licicu Rommela a sad bi da se igra i predsjednika.
Trampu treba dobar psihijatar.
ov je taj novi Svijet kakvom se tezi, uzas
Kao i većina Amerikanaca, i Tramp ima čudesno opšte obrazovanje. Znanje - nula.
Gooeeebb****bellssss style :)
Potrebniji su takvi generali palestincima.
Pa dobro istinu covijek prica,Amerika je finansirala cutavu Hitlerovu kampanju za predsjednika kroz Henry Forda i Americki senat,I podrzavali su Hitlera sa ljudstvom,oruzijem i novcem do 1943 kad je Hitler potpiso mir sa staljinom. A Hitler je bio covjek godine u Americi 1938 a 1939 nako sto je napo Poljsku bio je drugi u redu da dobije Nobel za mir
Erwin Rommel nije nacista!
Živio Hilmo
Rommel je bio general kojeg su i saveznici poštivali. Samo, Donalde, on nije bio lojalan fireru, već državi.
Zuti je zglajzo i nagriso 100%..
Zuti uzima izbore
nama u bosni treba ljudi koji ce vise alahat.
Ko ti je vako najdrazi od familije
dedo mi najdrazi. bio u crnoj legiji pa sam zbog njega dobio domovnicu.
I ima podršku Izraela?
Od ove budale može se svašta očekivat...
fašisti na
Amerika ce prdnut u šišu ako ovaj klovn bude predsednik. Ne samo Amerika bgm. i sve demokratske zapadne civilizirane zemlje.
A biće gotovo sigurno. U ključnim državama vodi od 8 do 5%. Ove demokrate su svima postale odvratne sa njihovom propagandom. Sve više narod guraju od sebe.