Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja zadrta insana!
Vala bas...
sakrij kljuceve bjele kuce ko dino pečat
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U julu 2008. godine Joe Biden je nagrađen nagradom „Srebrenica 1995“, što je bilo priznanje njegovim naporima da spriječi genocid u Bosni i Hercegovini i promovira toleranciju u zemlji nakon sukoba
jarane nestasica leksaurina u Zvorniku ni jedna apoteka nema
Trump ce jos i prihvatiti poraz, ali Srbi nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogo je neispravnosti u ovim izborima i ima puno dokaza o kradji glasova od strane Bidena pedofila. Bidenov prijatelj iz stranke je u septembru zaustavio pod pritiskom zakon o legalizaciji pedofilije u Kaliforniji. Medjutim posto je Joe pedofil, jos ne i zvanicno, predsjednik mozemo očekivati za dvije godine ibtu paradu ponosa a onda sirom Amerike i ostatka svijeta.
kupi prnje i razguli ofucani haklemasino
Plači pizdo lopovska
Kupi stvari i cao.
Hahaha ovaj Denis je baš šoumen.. Denisove vragolije
Ko zna na sta ce ovo sve da izadje...
pukuj stvari,gasi mješalicu,motaj kabele i mrs
Čestitam kreatorima covid 19 virusa.KINI
I bogati, sta ti kaze dragan covic ....?
E sad se vidi,kolika je on budaletina.
hahahahahaa ove dalabu da Bog sacuva
“Republikanski kandidat” e moj Klix-e... Valjda bivsi predjsednik Isto objavili nesto kao Ramosu tesko bilo da odluci koji gol mu je najljepsi u karijeri, a u naslovu “Jesnostavna odluka”
zovi Sebiju da zavari kapiju na Bijeloj Kuci
Neka napravi litije oko Bijele kuće. Doći će ovi iz Milwaukee-ja da viču: Srbija od Tokija do Milvokija.
You're fired!