Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskopace opet tunel el Chapo..
Jako je to genialna drzava gdje se retard kao on tretira kao "ozbiljni" kandidat za predsjednika amerike
prvo je bio Bush, pa Clinton, pa Bush, pa je slučajno uletio Obama, pa ce da bude... pogadjate Clinton opet ? Ovi su gori nego Saudi, kod njih bar nije licemjerno... zna se ko ce naslijediti tron
hugh hefner VOTE FOR PRESIDENT
Ko nije do sada vidio sad ima priliku da vidi kako izgleda bizon u odijelu.
Trump bira rijeci kad govori o ovoj vjestici i njenom suprugu sociopati. Izgleda potpuno imun na sve jevrejske lobije i medije, ali jos uvijek je obazriv. Zna vrlo dobro kako prolaze svi oni koji im se suprotstave. Po pravilu su proglaseni ludacima ili potpuno ignorisani. Trece opcije nema. Njega vise ignorisati ne mogu, a ni ova druga metoda im ne polazi za rukom.
...gledam juče fotografije sa mitinga dotičnog. gledam face u publiKi koje ga halapljivo slušaju. i neka me sto vragova odnese ako ima ikakve razlike između tih faca i faca sa predizbornih skupova naših nacionalnih stranaka.
...strašno za vidjet. ćitaš ima sa lica umnu ograničenost. i ko čelik tvrdo uvjerenje da pred sobom imaju "spasioca". neki lik je na tviteru, odmah ispod fotke sa trampovog skupa priheftao forku sa hitlerovog skupa. razlika samo što je hićina fotka crno-bijela.
...čini mi se da mu je biračka baza vrlo blizu onome što tamo nazivaju "white trash". krug ramišljanja se završava sa "kentucky chiken fried" i stavom da treba potrijebit mexe, muslimane, komunjare, ateiste i "pedere". stoka na 2 noge, naški rečeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)