Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su okrenuli svijet protiv sebe. Kinezi su bili na putu da to urade, ali sta su ruski teroristi napravili bacilo je sjenu na Hong Kong, Ujgure, koronu...
Ne zaboravi da Kinezi samo posmatraju oni su tata u Aziji i Boga mi nije zajbancija Kina Rusija i Turska jer oni su na onoj strani najjaci sto su ovdje Amerika Britanija I Njemačka tamo su oni
gouser, to vjerujes ruskoj propagandi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ne udje niko u turski zracni prostor...a jest jedan avion prije par godina pa su ga oborili i nece vise
Zato sto se Turska drzi neutralna u ovom ratu...
Da je uso u Turski il Kineski teritorij nebi saznali za incident preko zapadnih medija nego Ruskih medija o srusenom avionu. Al ko vele nato je to mozemo se zajebavat nece pucat na nas. I tako iz dana u dan koriste to sto nato ne zeli da agresivan bude sve do jednom. I onda kuku lele.
Kako pročitah prvu polovicu naslova, ja mislio gotovo je, počeo treći svjetski. A ono normalne ruske aktivnosti "bockanja" evropskih zemalja.
Pa ovo se stalno desava. Drama kraljicama je sve drama.
Nikakav incident, nikakva drama. Ruski avioni su bili u međunarodnom prostoru, u kojem su mogli biti i bosanski, ili crnogorski avioni, da ih kojim slučajem imamo!
Pa trebalo je protu djelovanje za povredu prostora momentalno.Kakvi bolan rujanski avioni.Hahahah
Izgleda da turci to malo lakse sankcionisu. Rusi lako skrecu sa teme ,ali svi znamo sta se desava i cemu ovo sve vodi.
Postoje i srpski, ali i brojni svjetski genetičari koji su ustvrdili 49% turskih gena u srpskoj krvi. Od srpskih genetilčara koji potvrđuju da su Srbi genetikom napola Turci, izdvojimo dr. Sanju Glišić i dr. Dragana Alavantića iz Insittuta Vinča u Beogradu. Oni su biokemijskom analizom potvrdili kod Srba prisustvo 49% altajsko - anadolskog, odnosno turskog markera Hg -2.
Kakav incident? Pa nije usao u njemacki zracni prostor!
Ma po bih nebu mogu svi izviđaci nesmetano..niti kontrole, niti aviona da ih isprate, a oni se bogate!
Nema bitke,nema rata bez Panzera.....
svako mudo mudruje danas
Zivim u danskoj sto se tice Børnholma to se skoro svakodneno desava dolaze iz pravca Kaljingrad iz ruske enklave tamo je smjesteno ii nuklearno oruzje ruske rakete ovdje se prica da svaka ruska raketa ima veceg rada na zapadu.
Ovo sve je krenulo krajnje opasnim putem.Skoro pa možeš biti siguran da će neke nacije biti izbrisane sa lica zemlje
Ovo se dešava svaki dan decenijama. Testiranje vremena reagovanja.
treba ih poceti rusit