Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze Izrael bombardovati konzulat u Parizu, pa je Mossad morao poslati svog ISIS operativca da to odradi.
Nemoj sada, Šabane…
Sve više će da bude 'false flag' vojno-obavještajnih operacija pod zastavom Irana. Ameri sa svojim cionističkim gospodarima su vrsni stručnjaci u tome. Postoji u nekim diskusijama na tu temu velika pretpostavka da će pod zastavom Irana razorno napasti Izrael nekim balističkim projektilom, a što bi nas uvelo i zvanično u svjetski rat.
Apsolutno nigdje u britanskim, francuskim, njemačkim i američkim medijima nećete čuti i pročitati o napadu Izraela kojim su ubijene diplomate Irana u Damasku. Velika je demonizacija Irana u tijeku i neće se završiti dobro po ovaj svijet.
opet cionisticki teroristi iz isis-a (israeli secret inteligence service)
Izraelski terorizam
Cuj bas u Iranskom diplomatskom predstavnistvu hebo li vas cioniosticko-fasisticki otac
Garant psihički nestabilna osoba.
Islamofobista neki, terorist, itd. Kada se svaka stvar koju kažemo protiv izraela naziva antisemitizmom i bilo kakav napad, od kofole muslimana,nazivamo teroristom onda možemo i obrnuto.
Mozemo ga nazvati i zivotinja kako cionisti Nas nazivaju
Cecaaa u Parizzuuu