Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ocekujemo da ce nas branit Amerika a Amerika ne brani Ukrajinu od koje ima 1000 puta vecu korist nego od nas.
Pa brani ih. Poslali su im oruzja vrijednog preko milijardu i po dolara. Naravno da se nece direktno boriti s Rusijon, to bi bio pocetak 3. svjetskog rata. Ne trebaju ni nama dati nista vise osim oruzja.
Ceka nas novi svjetski poredak zamisljen u glavama mocnika eto sta nas ceka. Narod ce da pati kao i uvijek.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sto nema sankcija Izraelu zbog Palestine ili Saudijskog Arabiji ?
Zato što imaju novaca.
Nivo tvoje inteligencije jednak je tvojoj načitanosti i upućenosti u temu.. Gotovo ne postoji.
Nije ni ukrajinsko maslo za Ramazana
Nije ni ukrajins
Ne brani Amerika tako što daje oružje, nego gura da drugi ratuju za njene interese.Amerika želi bliže na istok, zaboli njih i za, Ukrajinu i bilo koga. Glup čovjek misli da ti pomaže tako što ti daje oružje, ili proda tako da te zaduži. Nemojte misliti da Amerika i EU ovo ne rade samo da NATO primakne Rusiji. Što oni ne ratuju ako brane nekoga.
Ide 3. svjetski rat , hladno...
O ne, bice im kao nama.
USA - inflacija Turska - ogromna inflacija Ne bi me zacudilo da obje drzave jedva cekaju sukob
Amerika ... zemlja nepismenih ljudi, needukovanih, njima je pariz drzava, engleska grad i oni nekoga da brane? Oni da nekoga vode? Oni nas da spase?
Ma kakav kraj svjetskog poretka? Kakve su to nebuloze? Amerikanci prevarise Ukrajince radi svojih licnih interesa.
Nahuskali su vas amerikanci za svoje interese a sad kukajte. Da ste pametniji bili pa se dogovorili sa Rusima.
Sjecam se kao jucer da je bilo kada je Haris Silajdzic bio za tom istom govornicom, dramaticni govor, zabrinutost Evrope dok se u njenom srcu odvijao genocid. Bojim se da ce neki oblik terora, dozivjeti i ukrajinski narod.
Vidovita Đemila na aparatima
Bosnjaci trebaju uvijek stajati na stranu nejaceg
O tom što je rekao da će izbijanjem rata biti kraj svjetskog poretka i cijeli svijet odveo u nezivjesnost, potpuno isto se govorilo i 1991 kod nas. A svjetski poredak koji nešto čuvao je prestao postojati prije 33 godine padom berlinskog zida, i upravo je prethodna smjena svjetskog poretka destabilizarala sve. Ovaj je pobrkao redosljed. Kraj svjetskog poretka je davno bio, zato je otišla SFRJ, zato je bila Čečenija i Osetija i Abhazija, zato je sada i Ukrajina na redu.
Ukajina je leglo svjetskog kriminala i sve se pokusava prikazati drugacijim nego sto stvarno jeste. Samo glume zrtvu
A Rusija nije već je leglo DEMOKRATIJE i ljudskih prava ??😂😂😂😂😂
jbc vas rusija.