Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška Hezbollahu, Palestincima, Arapima, Irancima i svima koji su protiv Izraela!!
Mogu oni biti 100 puta protiv izraela nije samo izrael ovde u igri oni imaju 8 miliona stanovnika al iza njih stoji amerika britanija i sve ostale zemlje koje amerika kontroliše što se vidi i iz sukoba u ukrajini da šef preko okeana upravlja evropom
Čuj Arapi protiv Cionista hahahahahahahahahah , nasmijah se poštenski
"Katastrofa u najavi" ne, katastrofa je u ovom trenutku i u zadnjih pola godine, gdje zlocinci Izraelski dnevno zlostavljaju, granatiraju i ubijaju desetine pa i stotine zena i djece.
Zašto je to dramatično, dramatično je nešto što je neuobičajeno, ovo je na bliskom istoku normalna stvar, već jako dugo, nego što toliki građani EU i zapadnih zemalja rade u Libanonu, mičite se odande, a humanitarna pitanja neka rješavaju bliži i bliskiji narodi, njih bar neće otimati.
Hoće li se patkovich i ovima ponuditi?! Hahahahaha!!
Ja sam kopirao komentare ovih sto navijaju za rat. Da ih podsjetim sta du pričali kad Bejrut bude ličio na Gazu.
ja ja, sad ce pravi rat biti, ono je klaonica bila u gazi, rezevrat sa svih strana zstvoren. ovi su bar otvoreni imaju doturanje oružja okle hoće.
Cutite bolan, videce vas Marfi.
Kleopatra je glavna stvar razloga mnogim onoliko koliko je nekome dosadno ovima je izazov a njegova vijera mu i sluzi da se izdvoji iz snrtnih a opet im povod neznam odakle crpite takvu snagu vijere
Nije Jerusalem i Hamas, nego Tel Aviv i Gaza. Izrael je okupirao Jerusalem i predstavlja ga svojim glavnim gradom.
Jeruzalem je oduvijek bio židovski i kršćanski dok ga nisu okupirali arapi !!!
Savjet bezbjednosti je donio rezoluciju (242) - dakle ni Amerika se tome nije usprotivila, koji nalaze Izraelu povlacenje sa okupirane Zapadne obale a kasnije i iz okupiranog Jerusaleme. Izrael ne postuje odluke SB! Nakon toga i bombardovanje ima legalitet.
Slavna Kleopatra napustila Jeruzalem Tora glavna stvar osvajacka
Pa zar nije sada jasno ko je generator sukoba u regionu? Svi krivi samo otimači tuđe zemlje i ubice civila ispravni.
A ko su hezbolah jesul to iranci?
Ajde sad uletite pješadijski i tenkovima pi*ke, hezbolah je sasvim druga priča.
Daleko od toga da odobram upad Hamasa 07. oktobra ali bas je ta akcija pokazala koliko je Izrael ranjiv kad im udjes u teritorij. To je Hezbolah vidio!
Hairli da bude sve
e da se hoce svi udruziti i satrati ovo...
pa to se trazi, ofanziva, lahko je na nevine ljude se iskaljati, e hajmo sad da vidimo, ovo ce biti zanimljivo.